Karamanlılar beyaz eti çok seviyor

Karamanlılar beyaz eti çok seviyor

Karaman’da bu yıl da vatandaşların tercihi beyaz etten yana oldu. Şehrin en gözde yerlerinde şarküterileri bulunan Öz Nizam Gıda Sanayi Tic. Ltd. Şti. sahibi Ahmet Sonkur, Karamanlı vatandaşların beyaz eti çok sevdiğini söyledi.

Karaman’da bu yıl da vatandaşların tercihi beyaz etten yana oldu. Şehrin en gözde yerlerinde şarküterileri bulunan Öz Nizam Gıda Sanayi Tic. Ltd. Şti. sahibi Ahmet Sonkur, Karamanlı vatandaşların beyaz eti çok sevdiğini söyledi. Şirket olarak şehrin en gözde yerlerinde vatandaşlara en kaliteli bir şekilde hizmet verdiklerini belirten Sonkur, “Bu yıl da vatandaşın tercihi beyaz etten yana oldu. Biz şirket olarak perakende ve toptan olmak üzere yılda yaklaşık bin 600 ton kanat, 650 ton but ve 2 bin 500 ton tüm piliç satıyoruz. Kırmızı et ise 800 ton civarında satılıyor" dedi. Beyaz et tüketiminin en çok yaz mevsiminde gerçekleştiğine değinen Sonkur, "Vatandaşlar yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte ailesiyle birlikte pikniğe gidiyor. Piknikte ise genellikle beyaz et tercih ediliyor. Bu yüzden Karaman’da beyaz etin tüketimi yaz mevsiminde katlanarak artıyor" diye konuştu.

Şarküterlerinde sadece beyaz et satmadıklarını, bunun yanında kırmızı et başta olmak üzere diğer gıda ürünlerini de sattıklarını ifade eden Sonkur, “Biz müşterilerimize hijyenden ödün vermeden kaliteli mal satıyoruz. Bu yüzden vatandaşlar beyaz et başta olmak üzere gıda ürünlerini bizden alıyor. Vatandaşlarımıza bizi tercih ettikleri için çok teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.