Karaman'da meslek edindirme kursları açılacak
Yayınlanma:
İŞKUR meslek edindirme kursları kapsamında, Karaman İŞKUR İl Müdürlüğü ile Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından meslek edindirme kursları açılacağı bildirildi
İŞKUR meslek edindirme kursları kapsamında, Karaman İŞKUR İl Müdürlüğü ile Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından meslek edindirme kursları açılacağı bildirildi.
Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Yenilmez, yaptığı yazılı açıklamada, yetişmiş eleman sıkıntısı çekilen aşçılık, fırın ustası, hamurkar, pastacı, servis elemanı, güzellik uzmanı ve manikür pedikür mesleği dallarında meslek edindirme kursları açılacağını belirtti. Yenilmez kursların işin uzmanı usta öğreticiler tarafından verileceğini ve her alanda 25 kursiyerin kabul edileceğini söyledi.
Gündem





Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.