Büyükkörükçü’den haber var! Sağlığı ile ilgili yeni paylaşım
Bu yılın mart ayının ilk haftasında yaşadığı rahatsızlık neticesiyle hastaneye kaldırılan Konya’nın manevi mimarlarından Tahir Büyükkörükçü Hocanın evladı Abdurrahman Büyükkörükçü’den sevindiren bir haber geldi. Büyükkörükçü Hocanın yürüdüğü, sağlık durumunun çok daha iyi olduğu öğrenildi. Hocanın son halini görenler, “Elhamdülillah” dedi.
TÜM TÜRKİYE’NİN DUASINI ALMIŞTI
Konya’nın kanaat önderlerinden, alim Tahir Büyükkörükçü Hocanın oğlu Abdurrahman Büyükkörükçü, 5 ay önce hastaneye kaldırılmıştı. Abdurrahman Büyükkörükçü
tedavisinin ardından taburcu edilmişti. Büyükkörükçü bu süreç içinde sadece Konyalıların değil, tüm Türkiye’nin duasını almıştı.

‘İNŞALLAH KÜRSÜLER ONUN KELAMIYLA ŞEREFLENECEK’ NOTU
Birlikte Diriliş Hareketi, sosyal medya hesabından yüzleri güldüren bir paylaşıma imza attı. Hareketin sosyal medya sayfasında şöyle bir paylaşım yapıldı: “Aziz Hocamız Abdurrahman Büyükkörükçü Hocaefendi’nin sıhhatini merak eden gönül dostlarına müjde olsun… Elhamdülillah, hocamızın sıhhati iyidir. Rabbimiz kendisine afiyet, kuvvet ve uzun ömürler ihsan eylesin. İnşallah çok yakında kürsüler yeniden onun hikmetli kelamıyla şereflenecek, gönüller nasibini almaya devam edecektir. Bizlere düşen ise dua ile beklemek ve Rabbimizden hayırlı, bereketli hizmetler niyaz etmektir.”
Kaynak:Mehmet Ali Nurullahoğulları




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.