Kapalı Kale Konyaspor

Kapalı Kale Konyaspor

Konyaspor geride kalan 10 haftada ligin en az gol yiyen 2. takımı oldu. Yeşil-beyazlı ekip 8 gol yiyen Hatayspor’un ardından namağlup Trabzonspor ile birlikte 9 golle 2. sırada yer alıyor. Kaleci Sehic’in performansı da bu istatistiğe olumlu anlamda büyük

Konyaspor tarihinin en iyi başlangıcını yaptığı sezonda 10. haftayı geride bıraktı. Yeşil-beyazlı ekip son oynadığı Kayserispor maçını 2-0 kazanarak puanının 17’ye yükseltti. Konyaspor başarılı bir performans ortaya koyduğu sezonda savunma ve kalesini gole kapatma anlamında da taraftarını memnun ediyor. Konyaspor geride kalan 10 haftada ligin en az gol yiyen 2. takımı oldu. Yeşil-beyazlı ekip 8 gol yiyen Hatayspor’un ardından namağlup Trabzonspor ile birlikte 9 golle 2. sırada yer alıyor. Konyaspor oynadığı 10 maçın 3’ünde kalesini gole kapatmayı başardı. Yeşil-beyazlı ekip Sivasspor, Giresunspor ve son olarak Kayserispor maçlarını gol yemeden tamamladı

Konyaspor bu sezon ise kendi sahasında oynadığı 5 karşılaşma da ise 3 galibiyet 2 beraberlik alırken, 11 puan toplayarak iç sahada başarılı bir performans sergiledi. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda 10 gol atarak 5 gol yedi. Deplasmanda da 5 maça çıkan Anadolu Kartalı bu müsabakalarda 1 galibiyet 3 beraberlik 1 de yenilgi aldı. Yeşil-beyazlı ekip deplasman maçlarında 4 gol atarken kalesinde de 4 gol gördü.

SEHİC’İN PERFORMANSI YÜZ GÜLDÜRÜYOR

Kaleci Sehic’in performansı da bu istatistiğe olumlu anlamda büyük katkı yaptı

Konyaspor’un Boşnak kalecisi İbrahim Sehic, Süper Lig’de performasıyla göz dolduruyor. Tecrübeli file bekçisi Süper Lig’de geride kalan 10 haftada takımına kritik puanlar kazandırırken ligin en iyi kalecileri arasına da girdi.

Bu sezon 10 maçın tamamında 90 dakika forma giyen Bosnalı eldiven 3 maçta kalesini gole kapattı.

Sehic Sivasspor, Giresunspor ve son olarak Kayserispor maçlarını gol yemeden tamamladı. Diğer maçlarda ise toplam 9 gol yiyen İbrahim Sehic ligin en az gol yiyen 2. kalecisi konumunda.

10 maçta 37 kurtarış yapan deneyimli eldiven, maç başına düşen 3.7’lik oranla Alanyaspor’dan Serkan Kırıntılı’nın ardından ligin en başarılı ikinci kalecisi oldu. Serkan maç başına düşen 3.9 oranla ilk sırada yer alıyor.

Trabzonspor’un milli kalecisi Uğurcan Çakır da Sehic gibi maç başına düşen 3.8’lik kurtarışıyla listede üçüncü sırada yer alıyor.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.