Kalaycı: Körfez kanalizasyon kokuyor

Kalaycı: Körfez kanalizasyon kokuyor

Konya'da konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, çarşaflı Türk kadınına zincir vuran olayla ilgili, "Değerlerimizi kirli emellerinize alet etmeyi bırakın, işinize bakın. Körfez, tıpkı ağzınız gibi kanalizasyon kokuyor" dedi

MHP Konya İl Teşkilatı, ‘Siyasette Yeni Dönem Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Stratejik Hedefler’ konulu Konya Bölge İstişare Toplantısı düzenledi. Toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, parti MYK üyeleri ile Antalya, Burdur, Isparta, Aksaray ve Karaman teşkilatları katıldı. Toplantının başkanlığını yürüten MHP'li Mustafa Kalaycı, şöyle konuştu: 

“CHP’li Edremit Belediyesi’nce ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 99’uncu yıl dönümü kutlamalarında çarşaflı Türk kadınına zincir vuran rezil bir gösteri sergilenmiştir. Türk düşmanı beyinsizler bilsinler ki Türk kadınına işgalciler dahi zincir vuramamıştır. CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi’nce de Dünya Belediyeler Birliği Kültür Zirvesi’nde düzenlenen çıplak semazen gösterisiyle Mevlevi kültürüne, sema ayinine ve hazreti Mevlana’ya büyük saygısızlık yapılmıştır. Hazreti Mevlana der ki 'Bozuk olunca maya, ne ar tanır ne de haya'. Şu kepazeliğe şu utanmazlığa bakar mısınız? İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, bu saygısız gösteriyi eleştirenleri kirli zihniyet olarak tanımlamış, çağ dışı anlayış, çağdaş değerlere düşman, hastalıklı ve karanlık zihniyet olarak nitelendirmiş. Haddini bil, asıl kirli zihniyet asıl hastalıklı olan, çağ dışı olan, Türk milletinin milli ve manevi değerlerine düşman olan sizin beyninizdir, zihniyetinizdir. Çağdaş dans gösterisiymiş, yeni kültür arayışıymış, halt etmişsiniz. Değerlerimizi kirli emellerinize alet etmeyi bırakın, işinize bakın. Körfez, tıpkı ağzınız gibi kanalizasyon kokuyor. Önce burayı bir temizleyin güzel İzmir’imize hizmet edin. Milli ve manevi değerlerimizi ayaklar altına alan CHP’li belediyeleri ve kirli zihniyeti Konya’dan kınıyor, Türk milletinin temiz vicdanına havale ediyorum.”

YENİ BİR TARİH YAZACAĞIZ

2023 Haziran'da 'Cumhur İttifakı’nın zaferi olacağını söyleyen Kalaycı, “Ne yapsalar başaramayacaklar. Türk milleti sağduyulu, asil ve alicenap bir millettir. Milliyetçi Hareket Partisi ve liderimiz Devlet Bahçeli milletimizin gönlündedir, duasındadır. Kirli hesapların, karanlık senaryoların farkında olan milletimiz oyuna gelmez, müfterilere inanmaz, algı operasyonlarına prim vermez. Allah’ın inayetiyle milletimizin emsalsiz iradesiyle zillet ittifakı 2023 Haziran ayında boyunun ölçüsünü alacak, zafer 'Cumhur İttifakı’nın olacak, Cumhuriyet’in 100'üncü yıl dönümünde yeni bir tarih yazılacaktır” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum