Kablonet TV Paketleri

Kablonet TV Paketleri

Kablonet TV Paketleri

Telekomünikasyon firmalarının günümüzde mantar gibi türediğini baz aldığımızda, internet ve TV sağlayıcılığında kalitenin düşmesi de bir o kadar kaçınılmaz oluyor. Pek çok firma her ne kadar piyasaya adım atsa da bunun gerekliliklerini yerine getiremeyenler, kullanıcılar tarafından yaylım ateşine tutuluyor. Bunun en önemli sebeplerinden bir tanesi de alt yapının kullanılma şekli. Türkiye’nin en köklü internet, TV ve telefon sağlayıcısı Kablonet ise müşteri memnuniyeti konusunda amiral gemisi olmaya devam ediyor. Yılların verdiği tecrübe ve TÜRKSAT uydusundan aldığı hızlı, takılmayan ve uygun fiyatları seçenekleriyle müşteri memnuniyeti ve internet hızı konusunda rakiplerine fark atıyor. Yalnız internet değil, Teledünya kampanyalarıyla TV tiryakileri için de harika bir deneyim sunuyor. Üstelik bunu fahiş fiyatlar ödemenize gerek kalmadan başarıyor.

Kablonet TV Paketleri Nelerdir?

Geçtiğimiz senelerde ufak bir isim değişikliğine uğrayarak adını alan UyduNet’te yapılan tek değişiklik de bu oldu. Kalitesi, hızı ve uygun fiyatlı olmasından hiçbir şey kaybetmeyen firma, 2018 gibi bir teknoloji ve iletişim çağında, iletişim sistemlerine ve aletlerine fahiş paralar ödemek istemeyenlerin gözdesi durumuna gelmiş halde. İnternet sağlayıcısı TÜRKSAT uydusu olan Kablonet, yalnızca internet alanında değil, televizyon paketleri konusunda da hayli iddialı. “Teledünya” kampanyalarıyla piyasa adından sıkça söz ettiren firma, her bütçeye ve isteğe uygun olarak sunduğu televizyon paketleriyle göz doldurmuş durumda

Örneğin; Uydunet Teledünya kampanyalarından birine göz atalım. TV ve internetin içinde bulunduğu, buna ek olarak bir de “Altın Sinema Paketi” denilen, çeşitli sinema kanallarını da kapsayan paket 59.99 liradan satışa sunuluyor. Bu paketin özellikleri ise şöyle sıralanabilir; 24 Mbps’ye kadar 50 GB Adil Kullanım Kotalı Kablonet ve Temel Paketi ile Altın Sinema Paketi.

Buna benzer bir TV ve internet paketinin piyasadaki ederi ise yaklaşık 80 ya da 90 lira civarındadır. Ancak Kablonet Teledünya, size uygun fiyatlı ve HD kalite TV imkânıyla, hızlı interneti sağlayabiliyor. Eğer siz de evinizdeki yavaş internetten, dönüp dönüp aynı kanalları üstelik kötü bir kalitede izlemekten sıkıldıysanız, avantajları sizleri bekliyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.