İtimat’tan 50 ülkeye ihracat

İtimat’tan 50 ülkeye ihracat

Asansör fuarının en çok ziyaret edilen stantları arasında yer alan Konya’nın köklü firması İtimat Asansör ziyaretçilerini ağırlıyor.

İtimat Asansör Satış ve Pazarlama Müdürü Emre Gökyer, firması ve fuar hakkında açıklamalarda bulundu. İtimat Asansör ün Konya’nın en köklü firmalı arasında bulunduğunu dile getiren Gökyer şunları söyledi: “İtimat asansör 1998 yılında Konya'da montaj ve bakım hizmeti vermek üzere kuruldu. Firmamız kendi kurduğu asansörlere ait muhtelif malzeme üretimi yapmak ve firmayı daha ileriye taşımak hedefiyle 2005 yılında 2 bin metrekarelik alanda üretim alanı imalata başladı. Şirketimiz montaj ve imalat alanındaki tecrübesini AR-GE çalışmaları ile destekleyerek kısa sürede ürün yelpazesini çeşitlendirdi. 2011 yılından itibaren ürettiğimiz ürünler Türkiye ve Dünya pazarında satışa başladı.

whatsapp-image-2024-05-23-at-16-30-22-1.jpeg2015 yılında üretim alanımızı 5 bin metrekareye çıkartarak, yurt içi ve yurt dışı pazarındaki payımızı ve memnun müşterilerimizi hızla artırdık. 2023 yılında ise 10 bin metrekare üretim alanımız ve 100'e yakın ekibimizle 50’ye yakın ülkeye ihracat yapıyoruz İtimat asansör, asansör için gerekli tüm malzemeleri güven ve özen ile üretmektedir. Şık zarif kabin ve kapı tasarımlarıyla müşterilerimizin beğenisini kazanmaya devam ediyoruz. Konya’da böyle fuarın gerçekleştiriliyor olmasında dolayı oldukça mutluyuz. Böyle bi fuarın Konya’da yapılması gerekiyordu. Konya asansörde en çok üretim yapan şehirlerarasında yer alıyor. Fuar gösterilen ilgi alakadan memnunuz inşallah devamı da gelecektir.”

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.