İşte yeni E serisi

İşte yeni E serisi

Mercedes-Benz'in yeni E Serisi önceki gün Dedeman Otel'de düzenlenen lansmanla otomobil tutkunlarına tanıtıldı.

Mercedes-Benz Bayraktarlar Merkon yetkilileri ile şehrin önde gelen isimlerinden oluşan kalabalık davetli topluluğunun hazır bulunduğu lansmanda aynı zamanda Bayraktarlar Merkon'un 40. yılı da kutlandı. Lansmana katılan tüm misafirlere teşekkür eden Bayraktarlar Merkon Genel Müdürü Mehmet Akyol, E serisinin Konya'da tanıtımının yapılıyor olmasınında ayrıca bir mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. E serisinin 'Aklın Başyapıtı' sloganı ile bütünleştiğininde altını çizen Akyol, modelin sunduğu konfor ve güvenlik açısından sınıfında çıta yüksekliğini söyledi. Otomobilin özelliklerinin yakından görülmesi gerektiğini de söyleyen Akyol, inceleme ve test sürüşü için Mercedes tutkunlarını Bayraktarlar Merkon showromuna beklediğini ifade etti.

2-3.20160512093044.jpg

40. yıllarını kutladıklarının da altını çizen Akyol, “Bugünlere siz değerli müşterilerimiz ve dostlarımızın desteği ile geldik. Mercedes kalitesine uygun olarak verdiğimiz hizmet ile daha nice yıllara birlikte çıkmak istiyoruz” dedi. Konuşmanın ardından düzenlenen show ile Mercedes-Benz tutkunları yeni E serisi ile tanıştı. Otomobilleri yakından inceleyen davetliler, hayranlıklarını gizleyemediler. E serisinin birçok özelliği bulunuyor. Otomobilde kullanılan yeni sürüş destek sistemleri, neredeyse sürücünün yapabileceği bütün işlevleri yerine getiriyor.

Yoğun trafikte devreye alınan Drive Pilot, direksiyon yardımcısı ve Pre-Safe olarak adlandırılan fren sistemi birlikte çalışarak dur-kalklı trafikte kendi şeridini izliyor, öndeki araçla takip mesafesini ayarlıyor, sürücünün gaza, frene veya direksiyona dokunmasına gerek kalmadan yol almayı sağlıyor. DISTRONİC sistemi aynı zamanda olası yaya geçişlerini kontrol edip, anında önlem alarak güvenliği otomatik sağlıyor. Sistem yoldaki hız sınırlarına otomatik olarak uyup, aynı zamanda virajları da bir müdahaleye gerek kalmadan alabiliyor. Ayrıca gelişmiş park sistemi paralel, geri veya önden parklarda sürücüye gerek duymadan aracı başarıyla park ediyor. Takip mesafesi en aza indirerek sistem devreye alındığında daha etkili çalışıyor.

MUHAMMET GÜMÜŞ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.