İşte adaylar

İşte adaylar

Büyükşehir için efsane başkan Mustafa Özkafayı aday gösteren Saadet Partisi Meramda Lütfi Yalmanı, Karatayda Mehmet Şeni ve Selçukluda ise Ahmet Selim Laleliyi açıkladı

SAADET’E BÜYÜK KATILIM
Yerel seçimlerin iddialı partisi Saadet, özellikle Konya’da büyük ilgi görüyor. Saadet Partisi’ne diğer partilerden büyük katılımlar gerçekleşiyor. Geçtiğimiz hafta Kulu’da 1066 kişiye parti rozeti takan Saadet Partisi’ne, hafta sonu da İçeri Çumra Belediye Başkanı ve heyeti AKP’den istifa ederek görkemli törenle katıldı. Ayrıca Akşehir’de AKP Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimi dâhil olmak üzere 400 kişi de Saadet Partisi’ne iltihak etti.

SAADET, BELEDİYELERİ HALKA AÇIYOR
İki dönem Karatay Belediye Başkanlığı yapan ve ardından da Büyükşehir Belediye Başkanlığı göreviyle Konya’yı ‘borçsuz belediye’ unvanına kavuşturan efsane başkan Mustafa Özkafa geçtiğimiz günlerde Genel Başkan Numan Kurtulmuş’un katılımıyla Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine aday gösterildi. Numan Kurtulmuş, bir dönem aradan sonra Konya belediyelerini tekrar alacakları mesajını net bir şekilde verdi.

SAADET’İN MERKEZ İLÇE ADAYLARI
Numan Kurtulmuş’un Büyükşehir ile taşra ve belde belediye başkan adaylarını açıklamasının ardından gözler merkez ilçe belediye başkan adaylarına çevrildi. Herkesin merakla beklediği adaylar dün akşam gerçekleştirilen görkemli aday tanıtım programıyla açıklandı. Meram’a Lütfi Yalman, Karatay’a Mehmet Şen ve Selçuklu’ya da Ahmet Selim Laleli aday gösterildi.

Saadet adaylarını açıkladı

Konya’da yerel seçim çalışmalarını büyük bir hızla devam ettiren Saadet Partisi, merkez ilçe adaylarını açıkladı. Meram’da Lütfi Yalman, Karatay’da Mehmet Şen ve Selçuklu’da ise Ahmet Selim Laleli Saadet Partisi’nin adayları olarak açıklandı.

Saadet Partisi, büyük kongreden sonra açılım ve atılımlarıyla yerel seçimlerde ne kadar iddialı olduğunu gösterdi. Yerel seçimlerin iddialı partisi Saadet, özellikle Konya’da büyük ilgi görüyor. Saadet Partisi’ne diğer partilerden büyük katılımlar gerçekleşiyor. Geçtiğimiz hafta Kulu’da 1066 kişiye parti rozeti takan Saadet Partisi’ne, hafta sonu da İçeri Çumra Belediye Başkanı ve heyeti AKP’den istifa ederek görkemli törenle katıldı. Ayrıca Akşehir’de AKP Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimi dahil olmak üzere 400 kişi de Saadet Partisi’ne iltihak etti.
MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ TEKRAR HALKLA BULUŞUYOR
Yoğun ilgi ve katılımın olduğu Saadet Partisi, başta Büyükşehir ve merkez ilçe olmak üzere taşra ilçeler ve beldelerde çıkardığı adaylarla yeniden Milli Görüş Belediyeciliğini milletle buluşturuyor. Ocak ayının ortasında Genel Başkan Numan Kurtulmuş’un katılımıyla gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında Saadet Partisi’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı açıklanmıştı. İki dönem Karatay Belediye Başkanlığı yapan ve ardından da Büyükşehir Belediye Başkanlığı göreviyle Konya’yı ‘borçsuz belediye’ unvanına kavuşturan efsane başkan Mustafa Özkafa yeniden aday gösterildi. Numan Kurtulmuş, bir dönem aradan sonra Konya belediyelerini tekrar alacakları mesajını net bir şekilde verdi.
SAADET’İN MERKEZ İLÇE ADAYLARI
Numan Kurtulmuş’un Büyükşehir ile taşra ve belde belediye başkan adaylarını açıklamasının ardından gözler merkez ilçe belediye başkan adaylarına çevrildi. Herkesin merakla beklediği adaylar dün akşam Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı’nın ‘Belediyeleri Halka Açıyoruz’ sloganıyla Alâeddin Keykabut Konferans Salonu’nda gerçekleştirdiği görkemli aday tanıtım programıyla açıklandı. Meram Belediye Başkanlığına Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Lütfi Yalman, Karatay Belediye Başkanlığına bir önceki dönem Karatay Belediye Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Şen ve Selçuklu Belediye Başkanlığına da iş adamı Ahmet Selim Laleli aday gösterildi.
SAADET’E KATILIMLAR DEVAM EDECEK
Saadet Partisi Konya İl Başkanı Avukat Veli Tolu, çok uzun süreden beri devam eden aday belirleme çalışmalarını neticelendirdiklerini söyledi. Aday tanıtımının ardından artık seçmenle birebir çalışmalara başlayacaklarını vurgulayan Veli Tolu, kendilerinin seçim çalışmasına başlamasıyla beraber Konya’nın da seçim havasına gireceği mesajını verdi.
Veli Tolu, Saadet Partisi’ne katılımların devam edeceğini de sözlerine ekledi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum