"İsrail’in göbeğine asker gönderme vakti geldi"

"İsrail’in göbeğine asker gönderme vakti geldi"

Siyonist İsrail’in Kudüs ve Gazze saldırılarını protesto etmek için, Anadolu Gençlik Derneği öncülüğünde Adana İncirlik’te büyük bir protesto mitingi düzenlendi. 

Siyonist İsrail’in Kudüs ve Gazze üzerine yaptığı saldırıları protesto etmek için Anadolu Gençlik Derneği öncülüğünde Adana İncirlik’te büyük bir protesto mitingi düzenlendi. AGD’nin öncülüğünde binlerce insan İncirlik Üssü’ne yürüyerek Siyonist İsrail’i ve onun en büyük destekçisi ABD’yi protesto etti. Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Siyonist İsrail’in Filistin’de yaptığı zulümler karşısında artık kuru hamaset yapma vakti olmadığını belirterek, “Söz tükendi, cümleler tükendi. Kuru hamaset, ucuz kahramanlıklara gerek yok. Vakit icraat vaktidir. Vakit İsrail’in göbeğine asker gönderme vaktidir” dedi. AGD ve MGV Genel Başkanı Salih Turhan ise yaptığı konuşmada, “Filistin meselesine sahip çıkmak, Kudüs davasına sahip çıkmak bizim şahsımızın vereceği bir karar değil. Çünkü Filistin, çünkü Kudüs bizim için iman meselesidir” diye konuştu.

Yürüyüş, Adana Asri Mezarlığı Camii’nde ikindi namazının kılınmasının ardından Adana İncirlik Üssü’ne doğru vatandaşların oluşturduğu Kudüs konvoyu ile başladı. Vatandaşlar araçlarıyla konvoya eşlik ederek Adana İncirlik Üssü’ne doğru hareket etti. Adana İncirlik Üssü’nde yapılan eyleme Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, AGD-MGV Genel Başkanı Salih Turhan, AGD Adana Şube Başkanı Enes Beyaz, Saadet Partisi Adana İl Başkanı Musa Ahmet Kaya, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Çelebi Keyhıdır, Eğitimci–Yazar Abdulaziz Kıranşal, Ezgi Sanatçısı Ammar Acarlıoğlu, Peygamber Sevdalıları Platformu Başkanı Salih Demir katıldı.

MAVİ MARMARA’YI SATAN ZİHNİYETLE HİÇBİR YERE GİDEMEYİZ

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Muhammet Çelebi Keyhıdır, yapmış olduğu açıklamada hükümete tepki gösterdi. Millî Görüş zihniyetinin iktidara gelmesinin gerekliliğini vurgulayan Keyhıdır, “Kudüs namusumuz, Kudüs şerefimizdir. Siyonist kafirler, Müslümanların parçalanmışlığından cesaret alarak bunları yapıyor. Bize on bir ay boyunca Filistin’e bir mermi attırmayan zihniyette bir iktidar lazım. Milletin önünde farklı konuşup kapılar ardında Mavi Marmara’yı satan zihniyetle hiçbir yere gidemeyiz” diye konuştu.

İNCİRLİK ÜLKEMİZİ TARUMAR ETMEK İSTEYEN GÜÇLERE DESTEK VERMİŞTİR

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Millî Gençlik Vakfı (MGV) Genel Başkanı Salih Turhan, “Burada Mescid-i Aksa için, Kudüs için, Filistin davamız için, ilk kıblegahımız için toplanmış bulunuyoruz.  1950’lerden beri buradan kalkan uçaklarla birlikte Filistin’de ve birçok İslam beldesini bombalayan, Amerika’nın üssünün buradan kaldırmanın mücadelesini vermek için buradayız. Buranın ne olduğunu 15 Temmuz’da hatırladınız. Burası ülkemizi yok etmek için askerimizi, polisimizi, beldelerimizi yok etmek için FETÖ ile organizeli bir şekilde buradan kalkan uçaklar Ankara ve İstanbul’daki uçaklara nakil yapan Amerika’nın kontrolünde olan bir yerdir. Burası ülkemize kasteden yapıların destekleri neticesinde ülkemizi tarumar etmek isteyen insanları kaçıran yerin adresidir İncirlik. Ey ABD, Ey İsrail bizim İncirlik ile problemimiz var. Burası kaldırılana kadar mücadelemiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

EN BÜYÜK TERÖRİST GRUBU OLAN İSRAİL DE YOK OLACAKTIR

Turhan, “Filistin meselesine sahip çıkmak, Kudüs davasına sahip çıkmak bizim şahsımızın vereceği bir karar değil. Çünkü Filistin, çünkü Kudüs bizim için iman meselesidir. Namaz farz olduktan sonra tam 17 ay Mescid-i Aksa kıblemiz oldu. Kıblegahımız için biz canımızı veririz ancak kıblegahımızı vermeyiz. Kudüs birçok peygamberin mücadele alanı oldu. Biz Kudüs davası için gecemizi gündüzümüze katıp çalışmalıyız.  Zalim İsrail yüzlercesini şehit ettik artık direnç olmayacak, Filistin’de Müslümanlar mücadeleye devam edemeyecek diyorlar. Ben buradan şöyle sesleniyorum, bizim için şehadet bir başlangıçtır. Bizim için şehadet damarlarımıza verilen bir kandır, bizim için şehadet bir vuslattır, kimse bizi şehitlerimiz ile mücadelemizin biteceğini düşünmesin. Eğer Filistin’de hiçbir Müslüman kalmasa bile Allah’ın izniyle nasıl Kabe’yi yok etmeye gelen filleri Rabbimiz ebabiller aracılığıyla, bir kuş aracılığıyla nasıl yok ettiyse Allah’ın izniyle o Filistin coğrafyasında olan en büyük terörist grubu olan İsrail’i de yok edecektir bunu bilesiniz” dedi.

NEFES ALDIĞINIZ HER YERDE HESAP SORACAĞIZ

Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, kınamaların yetersiz kaldığını belirterek, “Emin olun sözler tükendi, kelimeler tükendi, ucuz kahramanlıklara da gerek yok, artık icraat vakti. İslam ülkelerini yönetenlere sesleniyoruz; eğer susarsanız; babalarını bombardımanda yitiren çocukların elleri sizin yakanızda olacak. Eğer susarsanız, katillerin döktüğü kanlar sizin ellerinizde olmaya devam edecektir. Eğer susarsanız, babasının kucağında katledilen Muhammed Durra’ların vebali sizi bulacak. Bugün İncirlik’te, yarın Kürecik’te, diğer gün Meclis’in önünde, nefes aldığınız her yerde hesap soracağız” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum