İrfan Değirmenci'ye ilk iş teklifi geldi

İrfan Değirmenci'ye ilk iş teklifi geldi

Anayasa değişikliği ile getirilecek olan "başkanlık sistemi"nin oylanacağı referandum için 'hayır' oyu kullanacağını açıkladıktan sonra Doğan Medya Grubu'na ait Kanal D'den kovulan İrfan Değirmenci'ye teklif geldi.

Kanal D'de sabah haberlerini sunan İrfan Değirmenci, geçtiğimiz hafta çalıştığı kanaldan kovulmuştu. Anayasa değişikliğini içeren referandumda 'hayır' oyu kullanacağını açıklayan Değirmenci'nin kovulması sosyal medyada büyük tepki görmüştü. İrfan Değirmenci'ye ilk iş teklifi geldi.
 

"BU BİR İŞ VE DİRENİŞ TEKLİFİ"

Referandumda 'hayır' oyu kullanacağını açıkladığı için çalıştığı Kanal D'den kovulan İrfan Değirmenci'ye Tele 1'den teklif geldi. Tele 1 Tv Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, sosyal medya hesabından Değirmenci'yi kanala davet etti. Yanardağ "İrfan Değirmenci'ye TELE 1 ekranlarının açık olduğunu ilan ediyorum. Bu bir iş ve direniş teklifidir. Merkez medya bitti" dedi.
 

FOX TV İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

İrfan Değirmenci Fox TV’ye transfer olduğu iddiasını yalanlamış, "Hayır efendim. Öyle bir şey yok. Ben oradan geldim zaten, 7 yıl önceydi :) Bir yere geçtiğim yok!" mesajını paylaşmıştı.
 

İRFAN DEĞİRMENCİ'NİN YERİNE GÖZDE ATASOY

Bu arada İrfan Değirmenci'den boşalan sabah haberlerini geçici olarak hafta sonu Kanal D Ana Haber bültenini sunan Gözde Atasoy sunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.