İnternetten TV izlemenin en pratik yolu; Canlı TV

İnternetten TV izlemenin en pratik yolu; Canlı TV

İnternetten TV izlemenin en pratik yolu; Canlı TV

Televizyon, internet karşısında her ne kadar eksi popülerliğini yaşamıyor olsa dahi kanalların yayın akışı listelerinde hala milyonlarca kişinin ilgisini çeken başarılı yapımlara yer veriliyor. Peki televizyon kanallarını anlık takip edebilmek için gerçekten de bir televizyona ihtiyacımız var mı? -Hayır!

Gelişen teknolojiyle birlikte, online televizyon portalları sayesinde artık nerede olursak olalım, kanalların canlı yayınlarına anında ulaşabilmek mümkün. Peki milyonlarca sahte içeriğin ve bilgi kirliliğinin kontrol edilemez bir şekilde yayıldığı internette hangi sitesini takip etmeliyiz? Bu yazımızda Türkiye’nin ilk televizyon portalı, tam 14 yıldır internet yayın faaliyetlerini kesintisiz sürdürmeyi başaran canlitv.com’u siz değerli ziyaretçilerimiz için tanıttık.
 

NEDİR BU CANLİTV.COM?
 

Canlı TV; 2005 yılında internet üzerinden yayını olan televizyon kanallarının yayın linklerinin tek bir platform altında bulunması amaçlanarak kurulmuş bir internet sitesidir. Kısa sürede yoğun ilgiyle karşılaşan platform, ilerleyen yıllarda yayınları kendi bünyesinden eş zamanlı ziyaretçilerine sunmaya başlamış böylece Türkiye’nin ilk televizyon portalı olmuştur.
 

CANLI TV’DE NELER VAR?
 

200’e yakın televizyon ve radyo kanalıyla sözleşmesi bulunan canlitv.com, ulusal, yerel ve yabancı bine yakın kanalın canlı yayınlarını televizyonla eş zamanlı izleme fırsatı sunuyor.
 

Bunun yanında, tecrübeli yazar kadrosuyla televizyon dünyasının nabzını tutuyor, blog kısmında yer alan güncel haberlerle, televizyon, dizi ve filmler hakkında son dakika gelişmelerini, gelecek bölüm fragmanlarını ve diziler hakkında tüyoları ziyaretçileriyle paylaşıyor.
 

Aynı zamanda, takip ettiğiniz programların günlük reyting sonuçlarını ve onlarca kanalın listelerine de anında ulaşabiliyorsunuz.
 

Sizde internette, kaliteli canlı tv deneyimi yaşamak istiyorsanız, '' bağlantısına tıklayarak canlitv.com'u ziyaret edebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.