İnternette Restleşip Kadıköy’de Kan Dökenler Yakalandı

İnternette Restleşip Kadıköy’de Kan Dökenler Yakalandı
Bir sosyal paylaşım sitesindeki restleşme sonrası Kadıköy’de Metehan Bozkurt’un bıçaklanarak öldürüldüğü kavgaya karıştıkları iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı.

Bir sosyal paylaşım sitesindeki restleşme sonrası Kadıköy’de Metehan Bozkurt’un bıçaklanarak öldürüldüğü kavgaya karıştıkları iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kadıköy’de önceki gün saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda iki grup arasındaki kavga güvenlik kameralarına da yansımıştı. Kameralara saniye saniye yansıyan olayda, Metehan Bozkurt bıçaklanarak öldürülmüştü. Kavga sırasında Dursun Ekiz de yaralanmıştı.

Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturmasında kavgaya karıştıkları belirlenen Emre B., Seyit Y. ve Zeki A. gözaltına alındı. Soruşturma sırasında kavganın bir sosyal paylaşım sitesindeki tartışma sonrası restleşmeyle başladığı, tarafların daha sonra kavga için birbirlerine randevu verdikleri belirlendi. Şüpheliler poliste kavgaya karıştıklarını ancak bıçak ya da silah kullanın kendileri olmadığını söyledi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.