İlçe emniyet müdürleri  resmi kurumları ziyaret etti

İlçe emniyet müdürleri resmi kurumları ziyaret etti

Geçtiğimiz günlerde değişen Konya Merkez İlçe Emniyet Müdürleri, bölgelerindeki kurumların işleyişini görmek ve kurum yöneticileriyle tanışmak adına bazı kurumları ziyarette bulundu.

Geçtiğimiz günlerde değişen Konya Merkez İlçe Emniyet Müdürleri, bölgelerindeki kurumların işleyişini görmek ve kurum yöneticileriyle tanışmak adına bazı kurumları ziyarette bulundu.
Gerçekleşen ziyaretlerde kurum yöneticileriyle bir araya gelen Karatay İlçe Emniyet Müdürü Ali Çolak, Meram İlçe Emniyet Müdürü Barış Şengül ve Selçuklu İlçe Emniyet Müdürü Ersan Aydın kurum ve çevre asayişi hakkında önerileri dinledi. Karatay İlçe Emniyet Müdürü Ali Çolak ve Meram İlçe Emniyet Müdürü Barış Şengül mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Mahalle ve çevrelerinde daha iyi bir huzur ve güven ortamını sağlamak için muhtarlardan bilgi alan İlçe Emniyet Müdürleri mahalle sakinleriyle de görüştü. Müdürlerin ziyaretlerinden memnun olduklarını dile getiren muhtarlar Emniyet Müdürlüğü’nün kendileriyle ilgilenip önerilerini dinledikleri için tüm yetkililere teşekkür ettiklerini ve bu uygulamaların devam etmesi istediklerini ifade etti. Güvenli Okul Güvenli Gelecek Projesi kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar ve beraberindeki heyetle Selçuklu bölgesindeki bazı liseleri gezen Selçuklu İlçe Emniyet Müdürü Ersan Aydın , eğitim öğretim yılının başladığı ilk haftalarda okul önlerinde ve çevrelerinde bulunan parklarda eğitim - öğretimin güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi hakkında bilgiler verirken asayiş ve güvelik noktasında da talepleri dinledi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.