İHL’de görkemli mezuniyet töreni

İHL’de görkemli mezuniyet töreni

Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi (İHL) Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu 2022-2023 Eğitim -Öğretim yılında mezun olan öğrencilere yönelik mezuniyet töreni düzenlendi.

Mezuniyet törenine Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Prof. Dr. Kamil Güneş, Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Zengin, Eğitim Bir Sen Konya Şube Başkanı Nazif Karlıer, ÖNDER Konya İmam Hatipliler Derneği Başkanı Arif Bağcı ile veliler, öğrenciler ile çok sayıda davetli katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra törenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Ahmet Erol, okulun fiziki durumunu ve donatımını çok iyi hale getirdiklerini, öğrencilerin mesleki ve akademik yönden çok iyi yetiştirildiklerini hem iş hayatına hem de üniversiteye çok iyi hazırlandıklarını belirtti. Mezun olacak öğrencilerin bu okulu bitirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ve gelecekte okulda kazandıkları bilgi ve becerilerle kendilerine en iyi işlerde çalışma fırsatı bulacaklarını söyledi, öğrencileri ve velileri kutladı. Okulun Banisi Halil İbrahim Sayar mezun öğrencilere, “Hayatta yenilgiye alışmayın. Yenilgiyi kabullenmeyin. Mücadeleyi bırakmayın” dedi.

ALTAY BAŞARILAR DİLEDİ

Ardından mezuniyet törenine katılan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ise öğrencilere bundan sonraki öğrenim hayatlarında başarılar dileyerek, Öğrenim hayatları boyunca ve atılacakları meslek hayatı boyunca doğru yoldan ayrılmamaları ve her şeyin en iyisini yapmaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Daha sonra Konya'da bulunan değerli ilim adamları ve hoca efendilerden Merhum Ali Ulvi Kurucu'nun yeğeni Mustafa Koruyucu tarafından dualar edildi. Dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Plaket takdim töreni ve hatıra fotoğrafı çekimleriyle mezuniyet programı tamamlandı.

M. ALİ NURULLAHOĞULLARI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.