Hüseyin Gülerce hava parası mı aldı?

Hüseyin Gülerce hava parası mı aldı?

Cemaatle yolları ayrılan Hüseyin Gülerce, dershane devrederken hava parası almakla suçlandı!

17 Aralık operasyonun ardından ortaya çıkan tartışmaların ardından cemaat ile yolları tamamen ayrılan ve Fethullah Gülen ile mahkemelik olan Hüseyin Gülerce hakkında şok iddialar ortaya atılıyor. Samanyolu Haber sitesinin köşe yazarlarından Mehmet Aysan, Gülerce'nin cevaplamasını istediği sorularla tartışmalara farklı bir boyut getirdi.

Gülerce'nin "Haziran'da malına mal kattığı"nı ileri süren Aysan, Gülerce'ye 8 soru sordu:

SORU 1: Bağışlamış gibi yaptığınız Yalova'daki dershanenizi Hizmet Hareketi'ne devrederken ne kadar hava parası aldınız?

SORU 2: Dershanenizi Hizmet Hareketi'ne devrederken, geriye doğru ödenmemiş ne kadar TL'lik SSK borcu bıraktınız?

SORU 3: Devrederken yüksek maaşla çalışmasını şart koştuğunuz kaç akrabanız devrettiğiniz dershanede çalışmaya devam etti?

SORU 4: Dershanenin öğretmenleri sizin bıraktığınız SGK borcu yüzünden maaş alamazken, hava parası almaya utanmadınız mı?

SORU 5: O Dershanede yüksek maaşla çalışan öğretmen kardeşiniz, şu anda Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde hangi görevde?

SORU 6: Geçtiğimiz Haziran ayında siz ve oğlunuz Çınarcık'tan çok kıymetli arsalar satın aldınız mı?

SORU 7: Eğer çok kıymetli arsalar satın almışsanız, "üzerimde hiç bir şey yok" iddianızı nasıl değerlendirmemiz gerekir?

Şimdi Hüseyin Gülerce'nin bu sorulara yanıt verip vermeyeceği merak ediliyor.

Bu arada bu iddiaların gerçek olması durumunda neden daha önce ortaya çıkarılmadığı da tepki konusu oldu. Bazı kullanıcılar Aysan'a; "İnsanlar hata yapabilir ama eski defterleri karıştırmak bize yakışmaz. Onlardan bir farkımız olmalı değil mi?" ve "Birbirinizin kirli çamaşırlarını mı dökmeye başladınız? Yazıklar size yuhlar size!" diyerek tepkisini gösterdi.

HÜSEYİN GÜLERCE: CEMAAT HER ZAMAN HAKLI OLABİLİR Mİ?

Hüseyin Gülerce ise son günlerde gelen tepkiler üzerine; "Evet, dostlarımdan kaybettiklerim oldu. Ama onların yüz katı, bin katı yeni dostlar edindim. Milletimizin sağduyusu beni yanıltmadı. Hizmet hareketi içinden bana hasım haline gelenler, sadece şunu sorsunlar: cemaat her zaman haklı olabilir mi? Ya yanlış yolda gidiliyorsa.." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.