Hırsızlar borulara dadandı

Hırsızlar borulara dadandı

Konya’nın Karatay ilçesi Elmacı Mahallesi’nde 2 şüpheli gece saatlerinde kendilerine ait otomobille tarım makine ve malzemeleri satan iş yerlerinin etrafında dolaşmaya başladı.

Konya’nın Karatay ilçesi Elmacı Mahallesi’nde 2 şüpheli gece saatlerinde kendilerine ait otomobille tarım makine ve malzemeleri satan iş yerlerinin etrafında dolaşmaya başladı. Hedef belirledikleri iş yerlerinin önünde durarak çevre kontrolü yaptıktan sonra sulama borularını araçlarına yükleyip hızla gözlerden kayboldular.

Elmacı Mahallesi’ndeki hırsızlıklardan sonra Fevzi Çakmak Mahallesi’nde de bir iş yerinden sulama boruları çalındı. Birbiri ardına gerçekleşen hırsızlıkların ardından iş yeri sahipleri polis merkezinin yolunu tuttu. Şikâyetler üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Hırsızlıkların gerçekleştiği adreslerdeki güvenlik kamerası görüntülerinden hırsızların kimlikleri tespit edildi.

80 BİN LİRA DEĞERİNDE

Polis ekiplerinin iş yerlerinde yaptığı incelemelerde 3 iş yerinden toplam 80 bin lira değerinde sulama borusunun çalındığını tespit etti. Hırsızlık şüphelilerini yakalamak için çalışma başlatan ekipler çok geçmeden şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı.

2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Şüphelilerin yapılan sorgusunda E.K’nin (33) hırsızlık suçundan 1, E.Ü’nün (36) ise hırsızlık ve çeşitli suçlardan 17 kaydının olduğu anlaşıldı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.