Hekimlerin sorunları gündeme getirdiler

Hekimlerin sorunları gündeme getirdiler

Konya Tabip Odası öncülüğünde bir grup Anadolu Tabip Odalarını temsilen Karabük, Karaman, Kayseri, Malatya Tabip Odaları ve İstanbul Cumhuriyetçi Hekimler Birliği’nden

Konya Tabip Odası öncülüğünde bir grup Anadolu Tabip Odalarını temsilen Karabük, Karaman, Kayseri, Malatya Tabip Odaları ve İstanbul Cumhuriyetçi Hekimler Birliği’nden oluşan heyet TBMM’de özellikle hekimlik meslek onuru, özlük hakları ve yeni maaş düzenlemeleri gibi konularda çok önemli temaslarda bulundu.

İlk olarak Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Leyla Şahin Usta ile 1 saatlik bir toplantı gerçekleştiren heyet, sonrasında Ak Parti Kayseri Milletvekili ve TBMM Sağlık Komisyon Üyesi ve Dilekçe Komisyon Başkan vekili Op. Dr. İsmail Tamer’i ziyaret etti. Heyet, İsmail TAMER öncülüğünde Ak Parti Erzurum Milletvekili TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Recep AKDAĞ ile de 1 saat 40 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdi.

Yoğun temaslarına devam eden heyet, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi 25. ve 26. dönem Milletvekili Dr. Hüsnüye Erdoğan ve eşi Prof. Dr. Ender Erdoğan ile görüştü. 

Tüm görüşmelerden sonra açıklama yapan Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Eyüp Çetin, “Şahsım adına çok verimli geçtiğini düşündüğüm görüşme ve toplantılardan anladığım herkesin konuya kilitlendiğini, hekimler olarak sorunlarımızın varlığının kabul edildiğini ve çözüm için herkesin uğraştığını görmek memnuniyet vericidir. Önümüzdeki günlerde çözüm adına ilgililerden güzel haberleri duymak istediğimizi, sahada demoralize olan hekimlerin bu yükü bu şekilde çekmelerinin mümkün olmadığını ve devlet adına bu durumun sürdürülmesinin mümkün olmadığını en üst düzeye iletilmiş bulunduk” dedi.

HABER MERKEZİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum