'Hedeflerimizi gençlerle  gerçekleştireceğiz’

'Hedeflerimizi gençlerle gerçekleştireceğiz’

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, “Ülkemizin aydınlık geleceği gençlerimizle bir araya gelerek tecrübelerimizi paylaştık. 2023 hedeflerimizi inşallah genç kardeşlerimizle birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

Tuzlukçu ve Beyşehir’de saha ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, “Ülkemizin aydınlık geleceği gençlerimizle bir araya gelerek tecrübelerimizi paylaştık. 2023 hedeflerimizi inşallah genç kardeşlerimizle birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.  AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Tuzlukçu ve Beyşehir’de incelemelerde bulunarak ilçe halkıyla bir araya geldi. Tuzlukçu ziyaretine esnaflarla görüşerek başlayan Özboyacı’ya İl Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Tığlıoğlu, İlçe Başkanı Mevlüt Turpçu ve Belediye Meclis Üyesi Fethi Ünal eşlik etti. Ziyaretlerde ilçe halkından gelen talep ve önerileri dinleyen Milletvekili Özboyacı, Konarı Mahallesi İlk ve Ortaokulu binası ile Kundullu Mahallesi sel afet bölgesinde incelemelerde bulundu. Tuzlukçu pazar yerinde tezgah açan çiftçileri de ziyaret eden Özboyacı, bereketli kazançlar diledi. Milletvekili Özboyacı’nın ilçedeki son durağı ise Köklüce mahallesi oldu. Burada bulunan köy kahvehanesine uğrayan Özboyacı’ya ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.

GENÇLERLE BULUŞTU

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı sonraki gün ise Beyşehir’de bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. Hamidiye Mahallesi Orhan Özgür Caddesi’nde esnaflarla görüşen Özboyacı’ya İl Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Akkaya, İlçe Başkanı Recep Elkin ve Belediye Meclis Üyesi İsmail Mumcu eşlik etti. Burada AK Parti İlçe Kadın Kolları toplantısına katılan Özboyacı, gençlerle de bir araya gelerek ilçeden ayrıldı.

NOTLARIMIZI ALDIK

İlçe ziyaretini değerlendiren Özboyacı, “İl yönetim kurulu üyelerimiz, ilçe başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte esnaflarımızı ziyaret ettik. Tuzlukçu pazar yerinde çevre mahallelerden gelerek ürünlerini satan çiftçilerimizin tezgahlarını ziyaret ederek sohbet ettik, bereketli kazançlar diledik. Beyşehir’de ise esnaflarımızla görüşerek bereketli kazançlar diledik. Aynı zamanda hemşehrilerimizin ilettiği notları aldık. Beyşehir ziyaretimizin sonunda da ülkemizin aydınlık geleceği gençlerimizle bir araya gelerek tecrübelerimizi paylaştık. 2023 hedeflerimizi inşallah genç kardeşlerimizle birlikte gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum