HAYO’dan örnek davranış

HAYO’dan örnek davranış

Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu, ‘Bir Hayat Kurtarmak İçin Kan Verin’ kampanyası düzenleyerek örnek bir çalışmaya imza attı.

Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu, Konya İnsan Mektebi projesi kapsamında ve Kızılay Temsilcisi Özlem Aslan Kuru koordinatörlüğünde ‘Okulumda kaNpanya var’ etkinliği düzenledi. Türk Kızılay'ının 153 yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği “Kan Ver, Can Ol, Kan Ver Nefes Ol” kampanyasına; idareciler, öğretmenler, öğrenciler ve veliler büyük ilgi gösterdi.

3.jpeg

Kampanyaya gösterilen yoğun ilgiye teşekkür eden HAYO Müdürü Aynur Türkoğlu, Türk Kızılayı'nın her zaman yanında olduklarını ifade ederek, "Biz, böyle sosyal ve örnek projelerde etkin bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Bu çerçevede herkesi Kızılay’a kan bağışı yapmaya davet ediyoruz." dedi.

2.jpeg

Kan bağışında bulunan her gönüllüye sertifika verdiklerini ve fidan dağıttıklarını dile getiren Türkoğlu, "Bugün burada duyarlılık gösteren herkese yürekten teşekkür ediyorum" diye konuştu.

5.jpg

Etkinliğe; Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Halim Yıldız, Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Nazif Karlıer, Eğitim-Bir Sen Selçuklu İlçe Başkan Durali Göğüş, çevre okulların idarecileri, veliler ve öğrenciler katıldı. Etkinliğe katılan protokolde kan vererek kampanyaya destek oldu.

Mehmet Ali NURULLAHOĞULLARI

4.jpeg

 


 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.