Hasta buzağısını otomobili ile taşıdı

Hasta buzağısını otomobili ile taşıdı

Nevşehir'de bir üretici, hastalanan buzağısını tedavi için otomobili ile Aksaray Üniversitesi Veterinerlik Fakültesine getirdi.

Nevşehir'de bir üretici, hastalanan buzağısını tedavi çin otomobili ile Aksaray Üniversitesi Veterinerlik Fakültesine getirdi. Acıgöl ilçesinde hayvancılık yapan Cengiz Çelik, dizlerinde ödem oluşan buzağısını veterinere götürdü. Burada bir netice alamayan Çelik, tavsiye üzerine buzağıyı Aksaray'a götürmeye karar verdi. Yakınlarının yardımı ile buzağıyı otomobilinin arta koltuğuna alan üretici, hayvanı Aksaray Üniversitesi Veterinerlik Fakültesine getirdi. Buzağı, burada yapılan müdahalenin ardından, yine aynı araçla Acıgöl'e götürüldü.

Üretici Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, üniversitedeki uzmanların buzağının tedavisi ile yakından ilgilendiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Buzağımın diz kapaklarında ödem oluştu. İlçede veterinere götürdüm ve hiçbir faydasını göremedim. Ben de buzağımı otomobilin arka koltuğuna koyup, eşim ile birlikte Aksaray Üniversitesi Veterinerlik Fakültesine geldim. Bu buzağıya çocuğumuz gibi bakıyoruz. Tekrar ayağı kalkacağı günü sabırsızlıkla bekliyoruz." 

AA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.