Hasan Ekici: Sokağın Sesi İktidarı Korkutuyor

Hasan Ekici: Sokağın Sesi İktidarı Korkutuyor

Siyasi Partilerin Konya’daki İl Başkanları; siyasi görüşlerini, fikirlerini, şehrin sorunlarını ve çözüm önerilerini Merhaba Gazetesi “Siyasetin Nabzı” sayfaları için kaleme aldı.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici

Sokağın Sesi İktidarı Korkutuyor

 

Değerli Merhaba Okurları,

Daha güzel bir Gelecek müjdesi ile hepinizi selamlıyorum.

Oldukça kritik bir süreçten geçtiğimizin farkındasınızdır. Ülkemizin şu anda yönetiminde tek söz sahibi var. Bu durum hiçbir kurumun sağlıklı işlememesine sebep oluyor. Halkı memnun etmenin yerine MEVCUT TEK SÖZ SAHİBİNİ memnun etme çabası artık iktidarı giderek halktan koparıyor. Muhalefetin yapıcı söylemleri bile iktidarı rahatsız ediyor. Muhalefet etmeyi bir kenara bırakın eleştiri yapsanız ya hain, ya terörist ya da Fetöcü ilan ediliyorsunuz. Rahmetli Erbakan Hocamızın Başbakanlığı sürecinde iktidarda kalıcı olmak oldukça güçken günümüzde muhalefet olmak çok daha zor hale geldi. İktidarın az sayıda fanatikleri ve trolleri muhalefet sesleri kesmek için yapılan eleştirilere cevap vermek yerine ALÇAKÇA İTİBARSIZLAŞTIRMA yöntemini kullanıyorlar. Muhalif gazeteci ve televizyon programcılarını birkaç dakikada robot hesaplar üzerinden atılan twitlerle ülke gündemine sokarak kendi fanatiklerine linç ettiriyorlar. Dinimizde bu yaptıkları işin adı FİTNE, bunu yapanların içinde bulundukları ruh halinin adı ise MÜNAFIKLIK.

Fatih Sultan Mehmet, Abdülhamit, Adnan Menderes, Necmettin Erbakan ve Turgut Özal gibi değerlerimizi sürekli liderlerine yakıştıran iktidarın algı mühendisleri, PADİŞAHIM ÇOK YAŞA formatında KARAYI AK göstermeye devam ededursun sokaktan kopan iktidar halkın arasına çıkmaya korkar oldu. Konya’da ilçe ilçe, sokak sokak geziyor halkımızın sorun ve şikayetlerini dinliyoruz. Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ülkemizi karış karış geziyor. Fırsat buldukça izlenimlerini aktarıyor. Sokaktan gelen sesler maalesef hiçte iç açıcı değil. Ekonomik sıkıntılar her ne kadar şikayetlerin başında gelse de ADALETSİZLİK halkımızın şikayet ettiği bir başka konu olmaya başladı. Adalet oldukça geniş bir kavram. İlkel Adalet, Uygar Adalet, Denkleştirici Adalet, Dağıtıcı Adalet, Sosyal Adalet ve İLAHİ ADALET. Halkımız şu anda sadece İlahi Adalet’e inanıyor.

Birçok kötü yönetilen ülkede iktidar özgürlük, demokrasi, eşitlik, hukuk, insan hakları ve ADALET kavramlarını sık sık dile getirerek ayakta kalmaya çalışır. Ancak bu kavramlarını içini boşaltan iktidar giderek güç kaybetmeye başlamış ve ilk seçimde uğrayacağı yenilginin farkına varmıştır. Bu yüzden seçim barajlarını ve ittifak kurallarını değiştirerek uğrayacağı zararı en aza indirmeye çalışmaktadır.

Kendine yakın kanallarda yapılan haberler ve diziler ile kendisine oy veren seçmeni diri tutmaya çalışan iktidarın devam eden süreçte başka hangi akıl almaz yollara başvuracağını merak ediyoruz.

Değerli Okurlar,

İktidarın en çok çekindiği Z KUŞAĞI tüm gelişmeleri yakından takip ediyor ve ülkemizin içerisinde bulunduğu kaosun farkındalar. Onların gündemleri, ilgi alanları ve özel zevkleri çok farklı. Onları çay atarak tavlayamazsınız. Onları sıkıştıkça dış güçler masalı anlatarak uyutamazsınız. Entelektüel değilseniz, bilgi, birikim olarak yetersizseniz sizi ilk seçimde alaşağı ederler. Ve öyle de olacak. Ülkemizde satılan buzdolabı ve çamaşır makinası sayısı ile ekonomiyi iyi göstermeye çalışmak, ülkemizde 20 sene önce bardak olmadığını söyleyerek gelişmişliğimizi kanıtlamaya çalışmak Z Kuşağı için güzel fıkradan öteye gitmemektedir.

Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ülkemizi karış karış gezerek her kesimden vatandaşlarımızla bir araya geliyor ve sorunlarını dinliyor. Artık halka fildişi kulelerden bakan iktidarın halkımız ile aynı dili konuşmadığı, halkımızın derdi ile dertlenmediği aşikar. İktidar yanlısı anket şirketlerinin yaptığı anketler de artık TEK ADAMI memnun etmiyor. Oyları eriyen iktidar, ana muhalefet partisinden ayrılan muhalifleri kendi kanallarında tüm programlara çıkartarak ana muhalefetin oylarının düşmesini sağlamaya çalışıyor. YAZIK… Oysa ne kadar temiz duygularla ve halkla el ele yola çıkılmıştı.

Konya’da ilçe ilçe yaşanan sıkıntıları sürekli dile getirdik, getirmeye devam edeceğiz. Gelecek Partisi Konya İl ve İlçe Başkanlıklarımıza vatandaşlarımızın yoğun bir şekilde gelerek üye olmaları ve yaşadıkları sıkıntıları paylaşmaları bizleri memnun ediyor. İnanılmaz bir dip dalga geliyor. Bunu bizler de görüyoruz, iktidar mensupları da. Bu gelen dip dalga umuyoruz ki ülkemizin daha güzel, huzurlu ve barış içinde yaşayacağımız Türkiye’nin yeniden inşasına vesile olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.