‘Haçlı ittifakı olan NATO’dan çıkmalıyız’

‘Haçlı ittifakı olan NATO’dan çıkmalıyız’

Vatan Partisi Konya İl Başkanlığı Gedavet Parkında “Türkiye ve İslam düşmanı Haçlı İttifakı NATO’dan Çıkalım” sloganı ile basın açıklaması düzenledi.

Vatan Partisi Konya İl Başkanlığı Gedavet Parkında “Türkiye ve İslam düşmanı Haçlı İttifakı NATO’dan Çıkalım” sloganı ile basın açıklaması düzenledi. Açıklama İsveç’te Danimarkalı vekilin Kur’an-ı Kerim yakmasına değinerek başladı. Uzun yıllardır “NATO’dan çıkalım” talebini dile getiren Vatan Partisi açıklamasında NATO’nun Türkiye’ye verdiği zararları vurguladı. 

Vatan Partisi Konya İl Başkanı Kazım Koçer, “NATO demek daha bir hafta önce olduğu gibi kutsal kitabımıza saldırı düzenleyen İsveç demek. Karşımızda Kur’an-ı Kerim’e savaş açmış bir haçlı zihniyeti var. Bu alçakça eylemin yapılmasına izin veren, polisleriyle koruyup gözeten bir İsveç devleti var. Bu Türk ve İslam düşmanı Haçlı zihniyetinin, İslamofobinin örgütlü ittifakı olan NATO var. Hâlâ hükümetimiz ve bazı Amerikancılar NATO’nun  genişlemesi prensibini destekliyoruz diyebiliyorlar. NATO’nun Doğu’ya genişlemesi çağımızın yeni Haçlı Seferidir! Bırakalım İsveç’in NATO’ya girişine müsaade edelim mi etmeyelim mi tartışmasını! NATO Türk ve İslam düşmanlığının, insanlık cephesine düşmanlığın esas merkezidir, NATO’dan çıkıp çıkmayacağımızı tartışalım” görüşünü 

savundu. 

ÜLKEMİZE BÜYÜK ZARARLAR VERDİ

Koçer şunları söyledi: NATO faili meçhul cinayetler, katliamlar getirdi. Devletimizin içine yerleştirdiği gladyo ile darbeler, tertipler getirdi. Madımak’ta canlarımızı ateşe verdi, Başbağlar’da köylümüzü kurşuna dizdi. Ergenekon, Balyoz tertipleriyle Türk ordusunu hapsetti, Vatan Partisini yok etmek istedi. 15 Temmuz’da FETÖ Gladyosu ile darbe yapmaya, Türkiye’yi esir almaya yeltendi. PKK’ya on binlerce tır silah verdi. PKK, FETÖ, DEAŞ… hepsi NATO’nun çocuğu. Türkiye’yi üretimden kopardı, sıcak para ile denetledi, yüksek faiz cenneti yapıp borçlandırdı. Yunanistan’ı ABD üssüne çevirdi, namluları Türkiye’ye doğrulttu.

Doğu Akdeniz’de Türkiye’yi işgal tatbikatları yaptı. Bugün vatan bütünlüğümüz ve üretim devrimi için NATO’dan çıkmak hayati önemdedir. Komşularımıza güven verelim, ucuz yakıta kavuşalım. NATO’nun mazotu, benzini, doğal gazı yok! Ama komşularımızın var. 

Dolar saltanatına son verelim, Üretim Devrimi’ni başaralım. PKK koridorunu tarihe gömelim

Mavi Vatan’ı koruyalım. KKTC’yi gerçek dostlarımızın tanımasını sağlayalım. Asya Çağı’nın altın fırsatlarını yakalayalım. Hem bizi hem komşularımızı tehdit eden İncirlik ve Kürecik üslerine el koyalım. NATO’dan çıkacağız, bu Haçlı İttifakı’nın, dünyanın en büyük terör örgütünün dağılması için ilk kurşunu biz atacağız! Bugün Haçlı Örgütü NATO’yu dağıtmak yakışır bize.” 

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.