Güneydoğu’ya yardım

Güneydoğu’ya yardım

Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesinden Hakkâri, Van ve Diyarbakıra giysi ve ayakkabı yardımı yapıldı.

Kimse Yok Mu Derneği’ne geçtiğimiz hafta Van’daki bir ilköğretim okulundan gelen yardım maili üzerine dernek çalışanları talep edilen kışlık bot ve montları temin etmeye çalışırken Hakkâri ve Diyarbakır’dan da yardım isteyen mailler geldi. Bu durum üzerine dernek tarafından hazırlanan 50 kolilik yardım paketi bu illerimize ulaştırılmak üzere yola çıkarıldı.
Kimse Yok mu Derneği Konya Şube Müdürü Hasan Aşçı, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, şu sözlere yer verdi. “Güneydoğulu vatandaşlarımızın ve özellikle okula giden küçük öğrencilerin kış günlerinde ihtiyaç duydukları kalın mont ve botlardan oluşan yardım kolilerini hazırlanmasında hayırseverlerden büyük destek gördüklerini söyledi. Kışlık giyecek sıkıntısı çeken, terliklerle okula gitmek zorunda kalan ilköğretim öğrencilerinin ihtiyaçları olan bot ve montlar Van Vali Adnan Darendeliler İ:Ö.Okuluna gönderilirken, Hakkâri ilimize 25 koliden oluşan muhtelif giysiler gönderildi. Diyarbakır’daki muhtaç vatandaşlarımız tarafından istenen kışlık kıyafetler de 15 koli halinde bu ilimize gönderilerek vatandaşlarımızın ihtiyaçları karşılanmaya çalışıldı.
Hasan Aşçı, dernek olarak Konya’da muhtaç durumdaki insanların ihtiyaçlarını gidermeye çalıştıklarını belirterek, kendilerine destek olan hayırseverlere ve gönüllülere teşekkür ettiklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.