Gökhan Tozoğlu: Daha Adil Bir Türkiye Mümkündü Ama Olmadı 

Gökhan Tozoğlu: Daha Adil Bir Türkiye Mümkündü Ama Olmadı 

Siyasi Partilerin Konya’daki İl Başkanları; siyasi görüşlerini, fikirlerini, şehrin sorunlarını ve çözüm önerilerini Merhaba Gazetesi “Siyasetin Nabzı” sayfaları için kaleme aldı.

İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu

Daha Adil Bir Türkiye Mümkündü Ama Olmadı 

 

12 Eylül darbesinin üzerinden 41 yıl geçse de 12 Eylül'e ve darbelere olan kinimiz, nefretimiz hiç azalmadı. Darbe yönetimi tarafından hayatı karartılan gençlerin ve tüm milletin laneti darbecilerin üzerindedir. İşkencelere maruz kalmış, dar ağaçlarına çekilmiş tüm vatan evlatlarına Allah'tan rahmet dilerim.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kaleme alındığı belirtilen "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" isimli kitap geçtiğimiz hafta yayımlandı. 

 

Elbette ki aslolan dünyanın adalet üzerine tesis edilmesi ve adaletin dünyanın tüm alanlarına yatılmasıdır. Ancak Sayın cumhurbaşkanına şunu söylemek gerekiyor;  "Siz daha adil bir dünyadan direkt sorumlu değilsiniz, ama daha adil bir Türkiye'den birebir sorumlusunuz. 

 

20 yıla yakındır iktidar olduğunuz ülkede yargıya güven yüzde 30'larda. "Daha Adil Bir Türkiye Mümkündü Ama Biz Beceremedik" İşte bu sizin eseriniz, müellifi sizsiniz."

 

Geçtiğimiz hafta ilkokul ve ortakullar açıldı, kısa zaman içerisinde üniversiteler de açılacak.  Evlatlarını okula gönderen aileler için okul masrafı; servis masrafı başladı. Hele bir de çocuğunu şehir dışında üniversite okutmak zorunda olan ailelerin üzerindeki ekonomik yük oldukça fazla. 

 

Elektrik fiyatlarında fahiş bir yükseliş var. Faturalara güç yetmiyor.  Kısa zaman sonra doğalgaz, kaloriferler yanmaya başlayacak. Zaten temel gıda ve harcama kalemlerinin fiyatlarında kontrolsüz bir artış var. 

 

Tek maaşlı, asgari ücretli vatandaşlarımıza Rabbim kolaylık versin. Hele ki işi gücü olmayan vatandaşlarımız için bu zorluk tam bir yıkıma dönüşüyor. 

 

Maalesef tok acın halinden anlamıyor. Etrafını zenginleştirmeyi marifet sayan iktidar ise halinden memnun. 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan derdini anlatan, iş isteyen, çözüm bekleyen vatandaşa "Bir çay içer miyiz?" diyor. Millet kendi kaderini kendisi kurtarma azmine sahiptir. Bu irade ilk seçimlerde tecelli edecek ve vatandaşa yoksulluğu reva görenlere milletimiz esaslı bir ders verecektir.

 

Ve artık daha adil, daha müreffeh, daha mutlu, daha huzurlu bir Türkiye'nin Sn. Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti ile birlikte mümkün olduğunun milletimiz farkındadır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum