Genç MÜSİADdan bir başarı daha

Genç MÜSİADdan bir başarı daha

Genç MÜSİAD Konya Şubesi 1819 Aralıkta yapılan 11. Diyalog toplantısında üçüncü defa birincilik ödülünü alarak Genç MÜSİAD Şubeler arasında kupayı evinde bırakan başarılı şubelerden biri oldu.

Ayrıca Genç MÜSİAD tarihinde ilk olarak “En Başarılı İletişim Birimi” ödülünü de alan Konya Şubesi çifte kupa sevinci yaşadı.

Genç MÜSİAD İzmir Şubesinin ev sahipliğinde gerçekleşen 26 Şubenin bir araya geldiği Diyalog toplantısına Konya damgasını vurdu. Genç MÜSİAD Konya Şubesi, Genç MÜSİAD “2008 En Başarılı İletişim Birimi” ödülünü de alarak bir ilke daha imza attı. Şubeler arası en başarılı iletişim birimi değerlendirmesinin sonucuna göre; başarılı olan iletişim birimi adına, Genç MÜSİAD Konya Şubesi İletişim Birimi Başkanı Veli Vural, kupasını Vakit Gazetesi yazarlarından Sami Özey’in elinden aldı.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Genç MÜSİAD Konya Şubesi İletişim Birim Başkanı Veli Vural, “İletişim Birimi olarak bu zamana kadar hep bir şeylerin öncülüğünü yapalım istedik ve bunun için çalıştık. Bu çalışmalarımızın sonucu olarak Genel Merkezimiz Konya Şubesini Yılın En Başarılı İletişim Birimi seçerek bizi onurlandırmıştır” dedi.
Adana’da gerçekleşen 9. Diyalog Toplantısında şube değerlendirmelerinde birincilikle başlayan başarıyı Elazığ’da yapılan 10.Diyalog toplantısında da devam ettiren Genç MÜSİAD Konya Şubesi İzmir’de yapılan 11.Diyalog toplantısında da Şubeler arası değerlendirmelerde de birinci olarak kupayı evine getirdi.  
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Genç MÜSİAD Konya Şube Başkanı Mustafa Kozan da, “2008 yılında çeşitli faaliyetler yaptık, önemli gördüğümüz hususlarda ve üyelerimizin gelişimini sağlayacak eğitim toplantıları yaptık. Gençliğin verdiği enerjiyi sinerjiye dönüştürme amacı ile sosyal etkinliklerimiz oldu. Biz hep Konya’yı düşünen Konya için çalışan gençler olarak geleceğe emin adımlarla yürüdük ve bundan sonra da yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.