G.Saray'da Drogba partisi

G.Saray'da Drogba partisi
Galatasaray'da, Didier Drogba çılgınlığı yaşanıyor. .

Galatasaraylı taraftarlar, Fildişi Sahilli golcünün M.Park Antalyaspor maçını tribünden izleyecek olmasına rağmen biletleri bitirdi. Drogba'nın maçtan 1 saat önce çimlere çıkarak tribünleri selamlaması düşünülüyor

Cim-Bom'un, Wesley Sneijder'den sonra kadrosuna kattığı Fildişi Sahilli yıldızın varlığı bile taraftarı heyecanlandırdı. Sarı-kırmızılı takımın bugün Medical Park Antalyaspor ile oynayacağı Süper Lig maçının biletleri tükendi. Kombinelerle beraber 51 bin 400 koltuğun dolu olduğu, sadece konuk ekip için ayrılan biletlerin bir bölümünün elde kaldığı bildirildi.

MAÇI İZLEMEYE GELECEK

Çin ekibi Shangai Shenhua ile yollarını ayırdıktan hemen sonra Galatasaray'la 1,5 yıllık sözleşme imzalayan ve önceki gün Atatürk Havalimanı'nda binlerce taraftarın karşıladığı Drogba'yı bu kez Türk Telekom Arena'da görmek isteyenler bu arzularına kavuşacaklar. Lisansı henüz çıkmadığı için forma giyemeyecek olan Drogba buna karşın maçı izlemeye gelecek.

GALATASARAY ETKİNLİKLER HAZIRLADI

Sarı-kırmızılılar, Arena’yı dolduracak taraftarların Drogba heyecanını yine doya doya yaşaması için bir dizi etkinlik hazırladı. Buna göre Fildişi Sahilli futbolcunun maçtan 1 saat önce yeşil çimlerin üzerine çıkarılması ve taraftarı selamlaması düşünülüyor. Drobga’nın karşılaşmayı Başkan Ünal Aysal ile beraber izleyeceği belirtildi. Dünyaca ünlü oyuncu maç boyunca Aysal’ın 3048 nolu locasında olacak.

SNEİJDER GÜNÜ

Galatasaray'ın ara transferde yaptığı 2 transferin ardından şimdi gözler teknik direktör Fatih Terim'e çevrildi. Hücum hattındaki zenginlik herkesin kafasını karıştırırken Terim, Scott Piri tarafından maça hazırlanan Sneijder'i Antalya karşısında 11'de sahaya sürecek.

Milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.