Fiat'tan kampanya

Fiat'tan kampanya

Türkiye’nin seçkin otomobil markalarından olan Fıat, Ekim ayı kampanyası ile göz dolduruyor. Fiat Egea almak isteyen vatandaşlara önemli avantajlar sunan Fiat, takaslı satışlarda bin TL’ye kadar kasko hediye ediyor

2016 yılı son çeyreğine girdiğimiz bugünlerde, otomotiv sektöründe de hareketlilik artmaya başladı. Sıfır araç almak isteyen vatandaşlar için otomobil markaları da yaptıkları kampanyalar ile müşterilerine önemli avantajlar sunuyor. Türkiye’nin seçkin otomobil markalarından olan Fiat da, Ekim ayı kampanyaları ile oldukça dikkat çekiyor. Ekim ayına özel kampanya ile müşteriler yeni Fiat Egea’yı, uygun fiyatlarla, 25 bin TL’de 20 aya kadar sıfır faiz kampanyası ile müşterilerinin ilgisini çekiyor. Konuyla ilgili bilgiler veren Koyuncu Fiat Bayisi Oto Satış Şefi Murat İçil, Ekim ayı kampanyasının geçen aya göre daha avantajlı olduğunu söyledi. Kampanyanın 5 Ekim’de başladığını ve 31 Ekim’de sonlanacağını hatırlatan İçil, “Geçen ay 20 bin TL 20 ay sıfır faiz kampanyası yapmıştık, bu ay 25 bin TL 20 aya faizsiz bölüyoruz. Ayrıca; 30 bin TL’de 15 aya kadar bölüyoruz ekstra olarak” dedi.

KAMPANYAYA İLGİ ARTTI

İçil, Fiat olarak ekim ayında müşterilere takas kampanyası ile kasko kampanyası da yaptıklarını söyledi. Kampanyanın ayrıntılarını anlatan İçil sözlerine şöyle devam etti: “Egea almak isteyen müşterilerimiz kendi araçlarını takasa getirdiği zaman, model, yıl farketmiyor, bin TL’ye kadar kasko hediye kampanyası var. Takasları Oto Eksper güvencesiyle alıyoruz biz. Kendi bünyemizde değerlendiriyoruz. Fiyat olarak da dışarıya kıyasla yüksek fiyata alıyoruz. Aracı değerinde almaya çalışıyoruz. Müşteri hem uğraşmamış hem de zarar etmemiş oluyor.”

SATIŞLAR İKİYE KATLANDI

Ekim ayında müşterilerin ilgisinin yoğun olduğu belirten İçil, geçen aya göre Ekim ayında şu ana kadar neredeyse satışların iki kat arttığını söyledi. Bunda yıl sonu kampanyalarının etkisinin olduğuna dikkat çeken İçil, “Bu ay taksi kampanyası da devreye girdi. Cuma günü itibari ile uygulama tebliği yayımlandı. Taksiciler de araç almaya başladılar” dedi. Ekim ayı kampanyalarından yararlanarak Fiat Egea almak isteyen müşterileri Koyuncu Fiat’a beklediklerini söyleyen İçil, şöyle konuştu, “Yoğun ilgiden dolayı müşterilerimizin ay sonuna kalmamasını tavsiye ediyoruz. Çünkü stoklarımız yavaşlamaya başladı. Ay sonuna gelmeden müşterilerimiz siparişlerini verirlerse araçsız kalmazlar. Çünkü bu ay binek araç satışları neredeyse ticari ile eşit gidiyor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.