Fiat Fullback Konya'da satışa sunuldu!

Fiat Fullback Konya'da satışa sunuldu!

Hafif ticari araç pazarının lider markalarından Fiat'ın Konya bayisinde satışa sunulan pick-up modeli Fullback, ilgi görüyor.

Fiat bayilerinde yerini alan Fullback, Rock, Hardrock ve Fullrock adı verilen 3 farklı donanım paketi ile dikkat çekiyor. Konya Fiat Koyuncu bayisinde, Fullback'in ilk teslimatı yapıldı. Ilgınlı Yıldıray Ararat, Fiat Fullback'i tercih etti. Fiat Koyuncu'dan aracını teslim alan Ararat, doğru bir seçim yaptığını söyledi.

Fiat'ın yeni modellerinin dikkat çektiğini belirten Ararat, Fiat'ın uygun ödeme imkanları da sunduğunu ifade etti. Ararat, Koyuncu Fiat yetkililerine de teşekkür etti. Aracın özelliklerinden bahseden Koyuncu Fiat Satış Danışmanı Murat İçil ise, "Çift kabin gövde tipinde satışa sunulan Fullback, 150 HP ve 180 HP'lik iki versiyonu bulunan 2.4 litre silindir hacimli turbo dizel motora sahip olarak yollara çıkıyor. Fiat Fullback, hem 4x2 arkadan itişli hem de 4x4 olarak satın alınabiliyor.

Fullback konfor ve arazi performansının göz önünde bulundurulduğu 6 ileri manuel ve 5 ileri tork konvertörlü otomatik şanzıman seçenekleri ile tercih edilebilecek. Tasarım, fonksiyonellik, kullanışlılık, performans ve fiyat fayda dengesi ile Fullback, Fiat Ticari Araçlar ürün gamına büyük güç kattı. Zorlu yol koşullarına meydan okuyan safkan bir arazi aracı olarak da tanımlayabileceğimiz Fullback ile pazara hızlı bir giriş yaptık" açıklamasında bulundu. İçil, son olarak tüm Konyalıları Koyuncu Fiat'a davet etti. Yıldıray Ararat, anahtarını Murat İçil'den alırken teslimat törenine Koyuncu Fiat Satış Müdürü Metin Derya ve Müşteri İlişkileri Yöneticisi Raziye Uçkan da katıldı.

KERİM ATICI merhabahaber.com

img_2182.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.