‘Fetih bize ne söyler?’

‘Fetih bize ne söyler?’

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şube Üniversite Komisyonu Bosna Hersek Mahallesi’nde fikir duvarı etkinliği yaptı. Üniversiteli gençler ‘Fetih bize ne söyler?’ başlıklı duvara fikirlerini yazdı

AGD Konya Şube Üniversite Komisyonu Cumartesi günü İstanbul’da gerçekleşecek Fetih Kutlaması için hazırlıklarını sürdürüyor. Üniversite öğrencilerinin yoğun olduğu Bosna Hersek Mahallesi’nde ise açılan fikir duvarı ile gençlerin fetih hakkındaki düşüncelerine yer verildi. Gerçekleştirilen fikir duvarı etkinliğine üniversiteli öğrencilerden de yoğun ilgi gösterildi.

resim-2022-05-25-155016618.png

Konu ile ilgili açıklama yapan AGD Selçuk Üniversitesi Başkanı Enes Büyükiskilip, “Cumartesi günü İstanbul’da gerçekleşecek fetih kutlaması bizler için son derece önemli. AGD olarak yıllardan bu yana yaptığımız her fetih şöleninde aynı duygu ve heyecanı yaşıyoruz. Milli Gençlik olarak bu heyecanı üniversiteli kardeşlerimizle yaşayacak olmak bizler için mutluluk verici. Bu doğrultuda tüm üniversiteli kardeşlerimize fetih kutlamamıza davet ediyorum. Bizlere sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz” dedi.

whatsapp-image-2022-05-25-at-15-16-22.jpeg

Ayrıca fikir duvarına gençlerce yazılan “Fetih bize hakikati söyler, Fatih’in İstanbul’u fethettiği yaştayız, Yeni fetihlere Bismillah, Sınıflardan kampüslere yeni bir Dünya” gibi sözler de dikkatleri çekti.

EYYÜB KARAKUZU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum