Feramuz Üstün Konya'ya geliyor

Feramuz Üstün Konya'ya geliyor

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, kurucular kurulu üyelerinden oluşan bir heyet ile birlikte Konya'ya geliyor

23 Haziran Perşembe günü Konya'da olacak olan Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Halime Polat, Mehmet Sarı, H. Hüseyin Bozok ve Ferhat Esener'den oluşan heyet, çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ederek gündemle ilgili fikir alışverişinde bulunduktan sonra çarşı merkezde esnaf ziyaretlerinde de bulunacak.

ÜSTÜN STK'LARLA DA BULUŞACAK

Konu ile ilgili açıklama yapan Konya İl Başkanı Hasan Ekici şu ifadeleri kullandı: "Gelecek Partisi olarak ikinci yılımızı tamamladık ve üçüncü yılımızda da ilk günkü gibi çalışmalarımıza devam ederek, halkımızla iç içe olmaya, partimizi, programlarımızı, ülke yönetiminde yapılan yanlışları ve çözüm önerilerimizi anlatmaya devam ediyoruz. Başta Genel Başkanımız hemşehrimiz Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu olmak üzere Genel Başkan Yardımcılarımız ve Kurucular Kurulu Üyelelerimiz sık sık şehrimizde Sivil Toplum Kuruluşlarımızla ve halkımızla bir araya gelerek sorunları birinci ağızdan dinliyor ve bu sorunları rapor haline getirerek çözümleri konusunda uzman ekiplerimizle programlar hazırlıyorlar. Yine bu kapsamda Genel Başkan Yardımcımız Feramuz Üstün ve beraberindeki heyet şehrimizde STK Temsilcileri ve esnaflarımızla bir araya gelecek. Bugüne kadar yaptığımız esnaf, çarşı ve pazar ziyaretlerinde halkımızın ekonomik sıkıntılarını anlatacağı hükümet temsilcilerinin de halkın içine girmesini istediklerini sık sık duyuyoruz ve buradan çağrıda bulunuyoruz; Gelin halkı birlikte dinleyelim, ülkeyi düşürdüğünüz hali birlikte görelim" dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.