Fedai Erdoğan veda ziyareti gerçekleştirdi

Fedai Erdoğan veda ziyareti gerçekleştirdi
Konya Çalışma İl Müdürü’yken Ankara Bölge Müdürlüğü’ne Müdür olarak atanan Fedai Erdoğan, gazetemize veda ziyareti gerçekleştirdi.
 Fedai Erdoğan’a Konya Sanayi-Ticaret İl Müdürü Şerafettin Akal ve Gazeteci Yazar Celalettin Emiroğlu da eşlik etti.
Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Arslan ile bir süre sohbet eden Fedai Erdoğan, Konya’da görevde olduğu süre içerisinde hep uyumlu bir çalışma mekanizması kurmak ve bu mekanizmanın devamlılığını sağlamak için çalıştığını belirtti. 10 yıl boyunca Çalışma İl Müdürü olarak Konya’da görev yaptığını belirten Fedai Erdoğan, “Görevim süresince desteklerini bizden esirgemeyen basın kuruluşlarımıza, yaptığımız faaliyetlerde bize yardımcı olan sendikalara, meslek kuruluşlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Sivil toplum kuruluşları ile hep iyi ilişkiler kurmaya çalıştık. Umarım bunda başarılı olmuşuzdur, hatamız olduysa da affola” dedi.
Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Arslan da “Çalışma İl Müdürümüz Fedai Erdoğan’ın Ankara Bölge Müdürlüğü’ne atanması bizleri mutlu etti. Konya’daki görevi süresince gösterdiği birlikte çalışma azminden ötürü de kendisini takdirle karşılıyor, teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu. 
FEDAİ ERDOĞAN KİMDİR?
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Bölge Çalışma Müdürü Fedai Erdoğan 1956 Ilgın ilçesi Bulcuk köyü doğumlu. Bursa Ticari İlimler Akademisi mezunu. 1976 yılında memur olarak girdiği kurumda, 2000 yılında müdür olarak görev yapmaya başladı. Evli ve dört çocuk babası olan Fedai Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Ankara Bölge Müdürlüğü görevine atandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.