Ereğli'deki Orman Yangını 10 Saat Sonra Kontrol Altına Alındı

Ereğli'deki Orman Yangını 10 Saat Sonra Kontrol Altına Alındı
Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı beldesinin Uludağ köyündeki orman yangını 10 saat sonra kontrol altına alındı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı beldesinin Uludağ köyündeki orman yangını 10 saat sonra kontrol altına alındı.

Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangın, dün öğle saatlerinde başlayıp kısa sürede yayılmış, Orman İşletme Müdürlüğü arazözleri başta olmak üzere Ereğli, Alaplı Ormanlı belediyelerine ait itfaiye araçları da yangın söndürme çalışmasına katılmıştı. Köylülerin de yardım ettiği çalışmalara Karabük ilinde konuşlandırılan itfaiye helikopteri de katılmıştı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren yangının saat 00.00 sıralarında kontrol altına alındığı öğrenildi.

Çeşitli belediyelerden gelen itfaiye araçlarının bölgeden ayrıldığı ifade edildi. Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin soğutma çalışmasına devam ettikleri öğrenildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.