Erciyes Eğitim Kurslarından önemli başarı

Erciyes Eğitim Kurslarından önemli başarı

Erciyes Özel Eğitim ve Öğretim Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kader, Konya’da 1998 yılından kurs sektöründe hizmet verdiklerini ve YKS’ de öğrencilerinin Türkiye genelinde başarılı dereceler aldığını söyledi.

Erciyes Özel Eğitim ve Öğretim Kursu olarak YKS’ de öğrencilerinin Türkiye genelinde başarılı dereceler aldığını belirten Erciyes Özel Eğitim ve Öğretim Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kader, “ Öncelikle Konya’mızın değerli halkına sağlık, huzur ve mutluluk diliyoruz. Üniversite sınavlarına hazırlık zorlu ve yorucu bir maratondur. Bu zorlu sınav maratonunu atlatan öğrencilerimize ve velilerimize geçmiş olsun diyoruz. 1998’den beri Konya’mızda eğitim ve öğretim hizmeti vermekteyiz. Sınavlara hazırlıkta birçok yıl Türkiye şampiyonluklarına imza attık. Erciyes ailesi olarak bu yıl da gururluyuz, mutluyuz çünkü çok güzel başarılarımız var. Geçtiğimiz eğitim-öğretim sezonunda Erciyes Özel Eğitim ve Öğretim Kursuna gelen sayısal öğrencilerimizin 6’da 1’i Tıp Fakültesini, Eşit Ağırlık öğrencilerimizin 5’te 1’i Hukuk Fakültesini rahatlıkla kazanabilmektedir. Özellikle 2021 YKS Eşit Ağırlık alanında Türkiye 56.sı olan öğrencimiz Selin Zehra Çetinkaya ve YKS Türkiye 364.sü öğrencimiz Mehmet Faruk Özkan ile gurur duyuyoruz. Öğrencimizin ailesini gönülden kutluyoruz. Bu öğrencilerimizin geçen seneki YKS sıralamasının 27 bin ve 13 bin olduğunu düşünürsek doğru zamanda doğru yerde olmanın, düzenli ve disiplinli ders çalışmanın ne kadar önemli olduğunu anlarız. Bu zorlu süreçte öğrencilerimiz ile yakından ilgilenen öğretmenlerimize, rehberlik personelimize ayrıca bize ve öğrencilerimize desteğini hiç esirgemeyen velilerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

KONYA, YKS’ DE TÜRKİYE DERECELERİ İLE ADINI DUYURDU

Erhan Kader Konya’nın YSK’de Türkiye dereceleriyle adını duyurduğunu ve bu başarıya Erciyes Özel Eğitim ve Öğretim Kursu olarak katkı vermekten mutlu olduklarını kaydederek, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da güzel şehrimiz Konya, YKS’ de Türkiye dereceleri ile adını duyurdu. Biz de bu başarının bir parçası olmaktan gururluyuz ve mutluyuz. Erciyes Özel Eğitim ve Öğretim Kursu olarak yönetimimizle, mesleğinde deneyimli öğretmenlerimizle, uzman rehberlik kadromuzla her zaman öğrencilerimizin ve velilerimizin yanında olacağız. Öğrencilerimize özellikle şunu iletmek istiyorum: Düzenli ve disiplinli ders çalışan, zamanını verimli kullanan, motivasyonunu yüksek tutan, kursunu ve öğretmenlerini iyi değerlendiren öğrenciler başarıya ulaşabilir. Büyüklerimizin söylediği gibi bu işin üç tane formülü var: Çalışmak, çalışmak, çalışmak. Başarı, sağlık ve mutluluk diliyorum. Teşekkür ederim” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.