Engellilere akülü araç desteği verildi

Engellilere akülü araç desteği verildi

ir İyilikte Sen Yap Derneği bu kez de Akören ilçesi Belkuyu köyünde ikamet eden Çatlar ailesinin 8 yaşındaki engelli kızları Emine İrem Çatlar’a engelli aracı vererek aileye mutluluk yaşattı.

Engelli vatandaşlara akülü araç, tekerlekli sandalye, hasta yatağı temin etmek gibi hayır faaliyetlerini yürüten Bir İyilikte Sen Yap Derneği bu kez de Akören ilçesi Belkuyu köyünde ikamet eden Çatlar ailesinin 8 yaşındaki engelli kızları Emine İrem Çatlar’a engelli aracı vererek aileye mutluluk yaşattı. Engelli araç teslimine Dernek Başkanı Erol Önyal, Başkan Vekili Mustafa Güler, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Adem Kılınç, Dernek Genel Sekreteri Betül Aköz, katıldı.

Dernek Başkanı Erol Önyal, “Bir İyilikte Sen Yap Derneği olarak 5 yıldır hayır faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Son olarak da altı aylıkken erken doğan Çatlar Ailesinin bedensel engelli kızları Emine İrem Çatlar kardeşimize engelli aracı armağan ettik. Bir İyilikte Sen Yap Derneği olarak imkânlarımız ölçüsünde engelli vatandaşlarımıza çare olmak için gayret gösteriyor, Konya merkez ve ilçelerimizdeki bedensel engelli vatandaşlarımıza engelli aracı vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugüne kadar yardımlarını eksik etmeyen hizmet sahibi gönlü zengin hayırseverlerimize teşekkür ediyor, engelli vatandaşlarımızın topluma kazandırılması noktasında hayırsever vatandaşlarımızın Derneğimizle irtibata geçmesini önemle rica ediyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.