Emirgazi’de sebze el yakıyor

Emirgazi’de sebze el yakıyor
Emirgazi sebze pazarında domates, salatalık, fasulye ve sarımsak satan esnaf, fiyatların yüksek olmasından dolayı ellerindeki ürünleri satamadan geri götürüyor.
 Aksaray, Ereğli ve Karapınar'dan Emirgazi'ye sebze satmaya gelen pazarcılar, son günlerde artan sebze fiyatları nedeniyle satışların azaldığını, alıcıların ürünlerin fiyatlarını sorup alamadıklarını söyledi. 
Emirgazili aileler ise 6 liraya çıkan domates, 3-4 lira arasında satışı yapılan salatalık ve fasulye ile 10 liraya kadar çıkan sarımsak fiyatları nedeniyle pazar alışverişi yapamadıklarını kaydetti. Pazardan evlerine baş dönmemek için 3 liraya satılan Karadeniz hamsisinden bol bol alan dar gelirli aileler, ''Et yemeyi unutmuştuk. Bundan sonra sebze de yiyemeyeceğiz'' dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.