Egea Seni Piste Çağırıyor Konyalılarla buluştu

Egea Seni Piste Çağırıyor Konyalılarla buluştu

Fiat Motor Sporları tarafından düzenlenen “Egea Seni Piste Çağırıyor” etkinliği tam gaz devam ediyor. İlk üçayağı Düzce, Çanakkale ve Kayseri’de gerçekleştirilen aktivite, Konyalılar ile buluştu.

Fiat’ın geçen yıl devreye aldığı “Egea Seni Piste Çağırıyor” etkinliği, 2018 yılında da devam ediyor. 21 Nisan Cumartesi günü, Konya Drag Pisti’nde gerçekleşen aktivitede; hafta boyunca Fiat Yetkili Bayii Koyuncu Otomotiv'e gelerek Fiat Egea ile test sürüşü yapan otomobil tutkunları motor sporları dünyasını yakından tanıma imkânı buldu. Fiat Motor Sporları takım pilotları Fatih Kara ve Yiğit Timur’un öncülüğünde gerçekleştirilen Egea Seni Piste Çağırıyor etkinliğine, geçerli ehliyet sahibi olan ve manuel vites otomobil kullanabilen çok sayıda otomobilsever katıldı. Katılımcılar, etkinlikte güvenli otomobil kullanımının püf noktalarına dair alınan eğitimin ardından, Fiat Egea Sedan’ın pist şartlarına özel olarak geliştirilen versiyonunu deneyimleme fırsatı buldu. Egea Seni Piste Çağırıyor aktivitesinin sonunda ilk üçe giren katılımcılar podyuma çıkarak, madalyalarını Fiat Motor Sporları Takım Direktörü ve pilotları ile Koyuncu Otomotiv yetkililerinden aldı. Katılımcıların fotoğrafları ve il sıralamaları ile ilgili tüm detaylar, yıl boyunca motorsporlari.fiat.com.tr adresli web sitesinden takip edilebiliyor. Egea Seni Piste Çağırıyor etkinlikleri, ülkemizin farklı bölgelerinde tüm hızıyla devam edecek.

ASFALTA ÖZEL 180 HP’LİK EGEA SEDAN

Egea Seni Piste Çağırıyor aktivitesinde kullanılmak üzere; Tofaş’ta özel olarak geliştirilen Egea Sedan pist otomobilinde aerodinamik özellikleri geliştiren, geniş hava giriş ve çıkışlarına sahip tamponlara yer veriliyor. 1.6 litrelik turbo beslemeli dizel motorun gücü 180 HP'ye çıkarılırken, vites oranları kısaltılmış, özel olarak hazırlanan 6 ileri manuel şanzımanla donatılıyor. Pist kullanımına özel Egea Sedan'da ayrıca 17 inç boyutunda Speedline alüminyum alaşım jantlar, geliştirilmiş fren sistemi ve ayarlanabilir süspansiyon sistemi de bulunuyor.

ALİ İBİLEME merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.