Duran Çetin, öğrencilerle söyleşti

Duran Çetin, öğrencilerle söyleşti
Özel Gençlik İlköğretim Okulu Türkçe Zümresi, Her Ay Bir Yazar Bir Söyleşi etkinlikleri çerçevesinde çalışmalarına devam ediyor
Eğitimci Yazar Duran Çetin’i imza ve söyleşi programıyla öğrencileriyle buluşturup yürüttüğü okuma faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi.
Oldukça neşeli geçen programda okumanın önemine değinen ve öğrencilerin sorularını cevaplayan Duran Çetin, söyleşinin ardından öğrencilerin okuduğu kitaplarını imzaladı. Öğrencilerin yoğun ilgisi ile Beyaz Salon’da gerçekleştirilen etkinliğe Gençlik Eğitim Kurumları kurucu temsilcisi Muharrem Turşucu da katıldı.
Program sonunda konuşan  Özel Gençlik İlköğretim Okulu Müdürü Barış Çağlayan Çakır, amaçlarının öğrencilerini geleceği aydınlık bireyleri olarak yetiştirme olduğunu ifade ederek başta Duran Çetin olmak üzere tüm katılımcılara  ve programın organizesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.
HABER MERKEZİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.