Dizi Yapımcıları Doluya Yakalandı

Dizi Yapımcıları Doluya Yakalandı
Kars merkeze bağlı Gelirli köyünde aniden bastıran dolu bölgede bulunan, Samanyolu Televizyonu dizi ekibini şaşkına çevirdi.

Kars merkeze bağlı Gelirli köyünde aniden bastıran dolu bölgede bulunan, Samanyolu Televizyonu dizi ekibini şaşkına çevirdi.

    Yeni dönemde yayınlanacak dizi için Kars’ta incelemeler yaptıklarını söyleyen yapımcı Mustafa Kartal bir anda bastıran ve dakikalar içerisinde yolları ve tarlaları beyaza bürüyen dolunun ekibini şaşkına çevirdiğini söyledi.

    KOYUNLAR DOLUDAN BİR ARADA DURARAK KORUNDU

    Araçların güçlükle ilerlediği Gelirli köyü civarında yağışla birlikte açık alanda bulunan hayvanlar ise bir arada durarak etkilenmemeye çalıştı.

    Gelirli köyü sakinleri fındık büyüklüğündeki dolu karşısında, köylerindeki ekili arazilerin zarar gördüğünü ifade etti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.