Diriliş Ertuğrul 77.bölüm fragmanı!

Diriliş Ertuğrul 77.bölüm fragmanı!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 77.bölüm fragmanı yayınladı. Yeni bölümüyle yine nefes kesecek olan Diriliş Ertuğrul 77.bölüm fragmanı izleyenleri şaşırttı.

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 77.bölümü 15 Şubat çarşamba günü TRT 1 ekranlarında olacak

Diriliş Ertuğrul 77.bölümünde neler olacak? Tahminler

Vasilyus yine Türkleri yok etmek için hain planlar içine girer. Ural ise babasının ölümünden yararlanarak idamdan kurtulur. Turgut Alp ile Ural'ın nefes kesen kavgası herkesi şoke edecek

Diriliş Ertuğrul 77.bölümünde neler olacak? Tahminler

Vasilyus yine Türkleri yok etmek için hain planlar içine girer. Ural ise babasının ölümünden yararlanarak idamdan kurtulur. Turgut Alp ile Ural'ın nefes kesen kavgası herkesi şoke edecek.

diriliş-ertuğrul-77-bölüm

Ural koşa koşa toya yetişir ve beyliğini almaya niyetlenir. Ertuğrul ise hainlerden hesap sormak için planlar yapmakta. Ertuğrul'un Çavdar obasına gelme sebebi ise Ural'ı tekrar yakalamak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Diriliş'in son bölümünde Aliyar Bey'in tabut başında bulunduğu sahne takipçilerini heyecanlandırdı. Dizide herkes Ural'ın ölmesini beklerken sürpriz bir gelişme yaşandı. Yeni bölümde Ural Bey'in idamından önce diziye başka bir oyuncu veda etti. Çavdar Obası Beyi Candar Bey'in kalbi oğlu Ural Bey'in idam edilme anını görmeye dayanamadı. Ve infaz gerçekleşeceği sırada yere yığıldı. Bu ani gelişme herkesi şoke etmişti

Candar Bey'in vefatı Çavdar Obasını yasa boğdu. Bunun yanında Ural Bey bütün bu olanlardan kardeşi Aliyar Beyi sorumlu tuttu.  Aliyar Bey de Ertuğrul'un yanında adaleti savunması sebebiyle neler olup bittiğini tam olarak çözememiş olan oba ahalisinden tepki aldı. Gelişmeler bir kez daha obalara fitne salan düşmanın Ertuğrul'un karşısında safları sıklaştırmasına sebep oldu.  

Ertuğrul tam Ural Bey'i idam edecekken yaşanan bu gelişme Ural Beyi idam sehpasından kurtarır. Ertuğrul Bey şimşekleri bir kez daha üzerine çekti. Emriyle Karacabey Tekfur'unu Lazkaris'e öldürten Karacabey komutanı Vasilius cinayetle ilgili yeni bir kişiyi Ertuğrul'un önüne delil olarak attı... Vasilius'un bu hamlesi Ural Beyi de idamdan kurtardı. Böylece Vasilius en başından beri düşmanlık beslediği Ertuğrul Bey'e bir kez daha meydan okumuş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.