Diriliş Ertuğrul 70.bölüm fragmanı!

Diriliş Ertuğrul 70.bölüm fragmanı!

TRT 1 ekranlarının başladığı günden itibaren reyting rekorları kıran ve vazgeçilmez dizisi olan Diriliş Ertuğrul son bölümüyle yine nefes kesti. Peki sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 70.bölüm fragman yayınlandı mı?

Diriliş Ertuğrul dün akşam yayınlanan bölümüyle adeta esti gürledi. İzleyenleri şoke eden sahnelerin yaşandı Ertuğrul'un yeni bölüm fragmanı büyük merak konusu oldu.Aksiyon dolu dizinin son bölümünde Herkes ölecek diye beklerken, oba beyi Ertuğrul Alpleriyle kavuşma fırsatını buldu. Ertuğrul'un kurtulduğunu gören oba, kılınan şükür namazının ardından intikam yemini etti. Her çarşamba günü yayınlanan ve reytinglerde rekor kıran Diriliş Ertuğrul 70.bölüm fragmanı yayınladı. Yeni bölüm fragmanında Simon'un idam sahnesi izleyenleri şoke etti. Aksiyon dolu dizinin yeni bölüm fragmanı ve tüm detayları

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 70.BÖLÜM FRAGMANI

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Esra Bilgiç’in yer aldığı, yeni sezonda Kürşat Alnıaçık, Lebip Gökhan gibi oyuncularla kadrosunu genişleten TRT 1’in rekortmen dizisi Diriliş ‘Ertuğrul’ 70.bölümü 21 Aralık çarşamba günü ekrana gelecek.

Diriliş Ertuğrul 70.bölümde neler olacak? Yeni bölüm tahminleri

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 70.bölümünde Ertuğrul Bey'in kutlu fetihi gerçekleşmiştir. Simon efendinin bayrağını indirip KAYI bayrağını asmıştır. Sultan Alaaddinin verdiği Karacahisar hedefine adım adım yaklaşmaktadır. Fetih esnasında her yeri alpleriyle beraber yıkış haşat etmiştir. Simon canlı olarak yakalanmıştır. Simon'un idam olup olmayacağı büyük merak konusu olmuştur. Ertuğrul Bey Simon'un haksız şekilde kazandığı altınları ele geçirmiştir. Handa tapınakçılara ait hiçbir şeyin bulunmasına izin vermezler ve tüm her şeyi yıkarlar.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Diriliş Ertuğrul bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenleri adeta ekran başına kilitledi. TRT 1 ekranların soluksuz izlenen dizileri arasında yerini alan Diriliş Ertuğrul bu akşam izleyicilere nefes kesen dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde 

Ertuğrul’un ölüm haberinin duyulması ile bir anda beysiz kalan Kayı Obasında yeni gelişmeler yaşanırken; Dündar, Ertuğrul Bey’in intikamını almak için hem tapınakçıların hem de Turgut Alp’ın üzerine gitmeye karar vermiştir. Fakat gerçek sonradan ortaya çıkmıştır. Turgut Alp Ertuğrul Bey’i zehirlemek istememiştir.

Gözlerinin önünde kontrolden çıkarak Ural’a saldıran Ertuğrul Bey’in bu hali, Çavdar otağında da büyük bir şaşkınlıkla karşılanmıştır. Candar Bey, Ertuğrul’a Aslıhan ile evlilik meselesini açacakken bu beklenmedik gelişme evlilik meselesinin bir müddet ertelenmesine sebep olmuştur. Öte yandan Toktamış’ın ölümü ile Ertuğrul’un zehirlenmesi arasındaki benzerlik Çavdar otağının dikkatinden kaçmamıştır.

Herkes ölecek diye beklerken, oba beyi Ertuğrul Alpleriyle kavuşma fırsatını buldu. Ertuğrul'un kurtulduğunu gören oba, kılınan şükür namazının ardından intikam yemini etti. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.