Dilipak'tan Erdoğan'a: Yine 'onlar' listelerde

Dilipak'tan Erdoğan'a: Yine 'onlar' listelerde

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "ehliyet ve liyakat" sözlerini hatırlatarak "ama atamalara bakınca beklentiler suya düşüyor" diye eleştirdi.

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, iktidarı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz hafta TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşma ile hafta sonu gerçekleştirilen kampın ilk gününde yaptığı açıklamasında seçimlerde aday gösterecekleri kişilerde "ehliyet ve liyakat" aradıklarını açıklamıştı.

Dilipak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile yayımlanan dünkü Cumhurbaşkanlığı bünyesinde bulunan 9 ayrı kurula yapılan atamaları Erdoğan'ın "ehliyet ve liyakat" sözleri üzerinden eleştirerek "Sürekli ehliyet ve liyakattan söz ediyoruz, ama atamalara bakınca beklentiler suya düşüyor" diye yazdı.

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşesinde yayımlanan "İla cehennemüzzümera" başlıklı yazısında iktidarın sürekli ehliyet ve liyakattan söz ettiğini belirterek hükümetin yaptığı atamalarda beklentilerin suya düştüğünü yazarak "Yine 'onlar' listelerde yer alıyor" mesajını verdi.

 

"AKP, CHP'DEN KAÇANLARLA GÜÇLÜ"

Ayrıca Dilipak, AKP'nin 'bize oy' vermeyecekler de CHP’ye mi gidecekler, HDP’ye mi, İyi Parti’ye mi?' söylemiyle bir yere varamayacağını savunarak AKP'nin içinde AKP’lilerin bulunduğunu, kast edilenlerin ise 'ötekilerin' zihniyet ikizi olduğunu kaydetti.

Dilipak, "Maliye bakanına soyadı olarak 'Kesebir' adını verenlerin izinden gidenler, kamu kaynaklarını israf edenleri ya da hortumlayanları eleştiremezler" dedi. CHP'nin gerçek muhalefet yapmadığını belirten yazar, AKP'nin CHP’den kaçanlarla güçlendiğini öne sürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.