Dikkaya ve Koçak ailelerinin mutlu günü

Dikkaya ve Koçak ailelerinin mutlu günü

Lütfullah Dikkaya ve Havva Dikkaya çiftinin oğulları Avukat Mehmet Dikkaya ile, eğitim camiasının tanınmış isimleri Ahmet ve Nuriye Koçak çiftinin kızları Gülşah Koçak, önceki gün gerçekleştirilen düğün merasimiyle dünyaevine girdi.

Konya’nın köklü esnaflarından Ferman Yatak firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Lütfullah Dikkaya ve Havva Dikkaya çiftinin oğulları Avukat Mehmet Dikkaya ile, eğitim camiasının tanınmış isimleri Ahmet ve Nuriye Koçak çiftinin kızları Gülşah Koçak, önceki gün gerçekleştirilen düğün merasimiyle dünyaevine girdi. Diltaş Düğün Bahçesi’nde gerçekleştirilen düğün merasimi, iş ve eğitim dünyasından çok sayıda davetliyi bir araya getirdi. Mehmet ve Gülşah çiftinin nikâh şahitliğini eski MHP Konya Milletvekillerinden Hasan Kaya’nın yaptığı törende, renkli görüntüler yaşandı. Kaya, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dilerken, evlilik cüzdanını da gelin hanıma verdi.

2-2-6.jpg

Bu mutlu günlerinden kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere teşekkür eden Lütfullah Dikkaya, “Pandemi nedeniyle tüm tedbirleri aldığımız ve açık havada gerçekleştirdiğimiz düğün merasimimize katılan eş, dost, akraba ve iş paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Mutlu günler paylaştıkça çoğalıyor. Evlatlarımızın ve bizlerin bu mutlu gününü de sevdiklerimizle paylaştığımız için mutluyuz” diye konuştu.

HAKAN ARMUTCU

2-3-1.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.