Dikkat çeken Togg açıklaması: Paramız varsa alırız

Dikkat çeken Togg açıklaması: Paramız varsa alırız

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Togg hakkında yaptığı açıklamada, kendisinin alacak gücünün olmadığını belirterek kocasına danışacağını ve eğer alacak durumu varsa Togg'u alacaklarını söyledi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, dün akşam Sözcü TV'de yayınlanan bir canlı yayında soruları yanıtladı. Akşener, "Togg satın alacak mısınız?" sorusuna ise "Benim o kadar param yok" yanıtını verdi. Emekli olduğunu ve aylık emekli maaşının bir bölümünü Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyasına yatırdığını söyleyen Akşener, eşinin alacak durumunu bilmediğini ancak kendilerinin arabalarının olmadığını belirtti.

Konuşmasına "Kocama bir sorayım bakalım, onun alacak durumu var mı? Varsa alırız" diye devam eden Akşener, Togg'un alınmasıyla ilgili kararı eşinin verebileceğini ifade etti. Akşener'in Togg satın almayı düşündüğüne dair spekülasyonlar günlerdir gündemdeydi.

Seçimin 14 Mayıs'ta bitip bitmeyeceği de sorulan Akşener, şöyle yanıtladı:

"Asıl resim seçime 14-15 gün kala çıkar. Ama bugün şunu net bir şekilde söyleyeyim; ister birinci tur, ister ikinci tura kalınsın, Kılıçdaroğlu bu seçimi alacak. Sahada gördüğüm o. Ben hem Sayın İnce'nin, hem Sayın Oğan'ın Cumhurbaşkanı adayı olmalarının birer hak olduğuna inanan, buna saygı duyan bir insanım."


Akşener, Muharrem İnce'nin Millet İttifakı'na katılmasını memnuniyetle karşılayacağını ifade etti. CHP'den kopma nedeniyle "buyurun" deme görevinin kendisine ait olmadığını belirtti ve İnce ve Oğan'ın eleştirilmesinin haksız olduğunu söyledi. İkna etmenin daha kolay olabileceğine dikkat çeken Akşener, hoşgörü ve uzlaşı çağrısı yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.