Dereceye giren öğrencilere ödül verildi

Dereceye giren öğrencilere ödül verildi

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesinin "İstiklal Marşı'nın Kabulünün 100. Yılı" kapsamında imzalamış oldukları protokol neticesinde düzenlenen Ortaokullar

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesinin "İstiklal Marşı'nın Kabulünün 100. Yılı" kapsamında imzalamış oldukları protokol neticesinde düzenlenen Ortaokullar Arası Mektup Yazma Yarışması ve İlkokullar Arası Resim Yapma Yarışmasının sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre Ortaokullar Arası Mektup Yazma Yarışmasında Selçuklu Muhammed Hamdi Yazır İmam Hatip Ortaokulundan Abdullah Satukbuğra il birincisi; Çumra Merkez Atatürk Ortaokulundan Hilal Tuğba Öztürk il ikincisi; Karatay Yaşar Doğu Ortaokulundan Mahmut Karahan da il üçüncüsü oldu. İlkokullar Arası Resim Yapma Yarışmasında da Meram Mehmet Hasan Sert İlkokulundan Gökçe Korkmaz il birincisi; Meram Üresinler İlkokulundan Makbule Rana Çiftçi il ikincisi; Ilgın Atatürk İlkokulundan Zeynep Azra Yaman da il üçüncüsü oldu.

Selçuklu Belediyesi tarafından temin edilen ödüller öğrencilere ilçe milli eğitim müdürleri tarafından takdim edildi. Ödül olarak birinciye bisiklet ve birincilik kupası; ikinciye tablet ve ikincilik kupası; üçüncüye de kitap seti ve üçüncülük kupası verildi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.