Demirel’den Erdoğan’a rüyalı gönderme!

Demirel’den Erdoğan’a rüyalı gönderme!
Gazze'ye yardım etmek için 44 ülkenin katıldığı Sumud filosunda yer alan Saadet Partisi Konya İl Başkanı Mehmet Demirel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdi.

İsrail'in saldırdığı Gazze'ye yardım etmek için 44 ülkeden sivil toplum kuruluşunun desteğini alan ve dünya genelinde aktivistlerin desteklediği ‘Küresel Sumud Filosu’nun ilk ayağı İspanya, ikinci ayağı ise Tunus olarak belirlendi.

Türkiye’den gemiye binecek olan kişiler Tunus’a hareket etti. Gemiye binecekler arasında Saadet Partisi Konya İl Başkanı Mehmet Demirel de yer aldı.

g0-afk4p-xo-a-a-c86-h.webp

Demirel, Tunus’ta X hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirerek şu ifadelere yer verdi: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan aradı. Hepinizi tebrik ediyorum Gözlerinizden öpüyorum dedi. Ekiple topluca konuştu. ‘Daha sonra tüm donanmamızla hava, kara, deniz yanınızdayız kılınıza dokunan olursa İsrail'i haritadan sileriz’ dedi. Tam bir şey daha söyleyecekti ki arkadaşım uyandırdı haydi cumaya gidiyoruz..."

Öte yandan Türkiye, Sumud Filosu'nun kendi limanlarından hareket etmesine izin vermemişti.

Kaynak:Ali Kaan Kurşun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum