Değerlendirme toplantısı yapıldı

Değerlendirme toplantısı yapıldı

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından koordine edilen "Sınıf İçi Değerlendirme" toplantısı, 20 Ocak 2021 tarihinde çevrimiçi yöntemle gerçekleştirildi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan 'Mesleki Eğitimde 1.000 Okul' Projesi kapsamındaki Konya'daki 23 okulun yönetici ve öğretmenlerinin katıldığı ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından koordine edilen "Sınıf İçi Değerlendirme" toplantısı, 20 Ocak 2021 tarihinde çevrimiçi yöntemle gerçekleştirildi.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük'ün başkanlığında gerçekleşen toplantıya 11 ilçede yer alan 23 meslek lisesinden 100'ü yönetici, bin 207'si öğretmen olmak üzere toplam bin 310 kişi katılım sağladı. Büyük, burada yaptığı açılış konuşmasında 'Mesleki Eğitimde 1.000 Okul' projesinin önemine değindi. Konya İl Millî Eğitim Müdürlüğü Ölçme ve Değerlendirme Merkezi özelinde, ülkemizdeki bütün ölçme değerlendirme merkezlerinin çok önemli çalışmalar ortaya çıkardıklarını belirtti. Konya ÖDM'de görev yapan öğretmenler tarafından yazılan yerli ve millî yazılımlarımızın gurur kaynağımız olduğunu vurguladı. "Mesleki Eğitimde 1.000 Okul" projesi kapsamında Konya'da düzenlenen "Sınıf içi Değerlendirme" toplantısının hayırlara vesile olmasını diledi.

KATILIMCILAR SORULARI CEVAPLADI

Daha sonra "Konya ÖDM Çalışmaları ve Okul Temelli Ölçme Değerlendirme Sistemi", "Ölçme Değerlendirmede Temel Kavramlar", "Sınıf İçi Değerlendirme", "Değerlendirme Türleri, Testin Kapsamının Belirlenmesi ve Test Türleri", "Çevrimiçi Sınavlar ve Konya ÖDM Ölçme Değerlendirme Modülü" ile "Yüz Yüze Sınavlar ve Optik Oluşturma, Okuma, Değerlendirme ve Analiz Yazılımı" başlıklı sunumlar gerçekleştirildi. Katılımcılara Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme ve Değerlendirme Merkezinin hâlihazırda uygulanan çalışmaları hakkında uygulamalı bilgiler aktarıldı. Son olarak düzenlenen soru cevap bölümünde de katılımcıların soruları cevaplandırıldı.

Toplantıya Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ve proje kapsamındaki okulların yönetici ve öğretmenlerinin yanı sıra Ölçme ve Değerlendirme Merkezi biriminden sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Servet Altuntaş ve mesleki eğitimden sorumlu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz da katılım sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.