Cübbeli Ahmet Hoca köşe yazarı oluyor

Cübbeli Ahmet Hoca köşe yazarı oluyor

Televizyon ekranlarından yaptığı açıklamalar internette paylaşım rekorları kıran Cübbeli Hoca, artık günlük bir gazetede köşe yazamaya başlıyor.

Sosyal medyada sohbetleri en fazla izlenen ve paylaşılan hocaların başında gelen Ahmet Mahmut Ünlü ya da kamuoyunun bildiği adıyla 'Cübbeli Ahmet Hoca' şimdi de köşe yazarlığına başlıyor. 

VAHDET'İN İLK BOMBASI

5 yıldır sürdürdüğü Yeni Akit Ankara Temsilciliği görevini geçtiğimiz ay Hasan Önal’a devreden ve  “Artık bir adım sonrasına geçiyorum” diyerek yeni bir gazetenin haberini veren Yener Dönmez ve ekibinin çıkartacağı 'Vahdet' gazetesinin ilk bombası Cübbeli Ahmet Hoca oldu. Tam bir sayfa verilecek olan Cübbeli Hoca, hem güncel konulardaki görüşlerini yazacağı hem de okurların dini konulardaki sorularını cevaplayacak.

Vahdet gazetesinin internet sitesinden Cübbeli Hoca'nın duyurusu böyle yapıldı.

Akıcı üslubu ve mizah anlayışı ile gençler arasında da oldukça popüler olan Cübbeli Hoca'nın tiraja ne kadar etkisi olacağı ise önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlayacak olan 'Vahdet'in satış rakamlarında ortaya çıkacak.

BAŞKA İSİMLERİ DE TOPLAYACAK

İslami camiada etkili başka isimleri de transfer edeceği öğrenilen Vahdet'in Milli Gazete'nin en çok okunan yazarları arasında yer alan Mehmet Şevket Eygi'yi de kadrosuna katacağı iddia edilmişti. Vahdet'te yazacak bir diğer isim ise yine İslami kesimin etkili isimlerinden Ebubekir Sifil. Ebubekir sifil de önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlayacak olan Vahdet'te yazacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.