Corolla’nın 50. yıl versiyonu Otojen’de

Corolla’nın 50. yıl versiyonu Otojen’de

Corolla’nın 50’nci yılı dolayısıyla üretilen “Premium 50. Yıl” versiyonu Konyalıların test etmesi için Toyota Plaza Otojen’de 18-19 Mart cumartesi-pazar günleri görücüye çıktı.

Corolla’nın 50’nci yılı dolayısıyla üretilen “Premium 50. Yıl” versiyonu Konyalıların test etmesi için Toyota Plaza Otojen’de 18-19 Mart cumartesi-pazar günleri görücüye çıktı. 50. Yıla özel olarak üretilen “Premium” versiyonu Corolla tutkunlarını bir araya getirecek. Bu özel versiyon için Konya Toyota Plaza Otojen’de düzenlenecek "Toyota Corolla 50.Yıl Şenliği ve Test Sürüş Günleri" organizasyonunda vatandaşlar hem keyifli bir hafta sonu geçirecek, hem de bu otomobili yakından tanıma ve test etme fırsatını bulacak. Görsel değişiklikler ve 50. Yıl logosu ile üretilecek Corolla’nın bu yeni donanımı, aynı zamanda opsiyonel olarak 50. Yıla özel 17 inçlik alüminyum alaşımlı jantlarla da tercih edilebilecek. 

Çok daha güvenli ve daha rahat bir sürüş için geliştirilmiş aktif güvenlik sistemlerinden oluşan Toyota Safety Sense, 50’nci yıla özel olarak üretilen Corolla’nın benzinli versiyonunda standart olarak sunuluyor. Ön Çarpışma Önleyici Sistem, Şerit Takip Sistemi ve Otomatik Yanan Uzun Farlar Toyota Safety Sense’in en önemli özellikleri arasında bulunuyor. Corolla’nın “Premium 50. Yıl” versiyonunda ayrıca akilli bagaj açma özelliği de sunulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.