Cilvegözü'ndeki patlama anı kamerada

Cilvegözü'ndeki patlama anı kamerada
Cilvegözü'ndeki patlama anına ilişkin görüntüler yayınlandı

Hatay Cilvegözü Sınır Kapısı'nda 4'ü Türk 13 kişinin öldüğü patlama güvenlik kamerasına böyle yansıdı.

Hatay'da 14 kişinin hayatını kaybettiği, 25 kişinin yaralandığı Cilvegözü Sınır Kapısı'ndaki patlama anının görüntüleri yayımlandı.Görüntülerde, Suriye tarafından gelen açık renkli bir aracın 14.14'te ara bölgeye park ettiği ve araçtan 3 kişinin çıktığı görülüyor.

İKİ KİŞİ ARAÇTAN İNİYOR

Araçtan inen kişilerden 2'si Suriye tarafına geri dönerken diğer kişi görüntüden kayboluyor.

Aracın içerisindeki bomba park ettiği yerde araç güvenlik kontrolünden geçmeden 14.37'de patlıyor. Patlama neticesinde araçtan geriye bir şey kalmazken, etraftan geçen bazı araçların da alev topuna döndüğü ve uzak noktalara savrulduğu görüntülere yansıyor.

Patlamanın etkisiyle sınır kapısının Suriye tarafına bakan güvenlik kamerası tahrip oluyor.Türkiye tarafındaki kamerada ise patlamayla birlikte sınır kapısındaki duvarların yıkıldığı, çevredeki vatandaşların kaçıştığı, araçların alev topuna döndüğü görülüyor.

DAVUTOĞLU: ŞİDDETLE KINIYORUZ

Öte yandan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'ndan da patlamayla ilgili bir açıklama geldi.

Patlamanın terör saldırısı olduğunu söyleyen Davutoğlu, "Saldırı nereden gelirse gelsin şiddetle kınıyoruz. Ardında kimlerin olduğuna dair araştırma sürüyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.